çok teşekkür ederim. Aslında birşeyler yazacaktım ama fazla kalabalık yapmamayım istemiştim. Bu durumda biraz kendimden bahsedeyim.
İsmim Mustafa GERBİŞ. Mersin Silifke'de İngilizce Öğretmeniyim. Motor aşkım

ilk olarak 2003 yılında Kanuni popcorn 90 modeliyle başladı. Sarı renkli çok cici bir motordu. (Tabi ben daha o zamanlar üzerine bile hiç binmemiştim ve konuyla uzaktan yakından bir aşinalığım yoktu). motorumu aldıktan sonra nerdeyse gece onunla yatacak pozisyona gelmiştim. sabahtan akşama kadar geziyordum. Kısa bir süre sonra dedim ki bu motor biraz küçük geliyor bana gideyim biraz daha büyüğünü alayım (İşte hayatımın hatasıııııııı). Gittim bayiden 0 km bir kanuni deer 150 aldım. (elim kolum kırılaydı da almasaydım!!!). her gün arıza her gün arıza. İllallah deyip bir sene sonra yalvar yakar 12 taksitle sattım birisine motoru (o zaman 4500 tl ye almıştım 1500'e zor sattım). Neyse bunların ardından ilk kez bir vitesli motor almaya karar verdim (Biraz da buradaki motor ustam sayesinde). Tercihimi mondial 250 mct'den yana kullandım. o zaman daha ilk kez çıkıyordu piyasaya. inanılmaz bir keyif verdi o motor bana (tabiki scooterdan sonra). Tam 20.000 km yaptım satmadan önce. bir kez 3500 km'lik bir akdeniz ege iç anadolu turu yaptım tam 21 gün sürdü. motorum toplamda 1-2 kez arızalandı 20.000 km boyunca. Ne Çinliymiş bu dedim, beni hiç yolda bırakmadı... tam da bu arada bir vosvos sevdasıdır başladı bende. 1973 model bir vos aldım. bu hevesle de MCT garajda beni bekliyor garibim. Ben Vos'tan sıkılıcam da onunla gezicem diye... bu arada Vos çok güzel, eğlenceli, söküyorsun, takıyorsun, eğleniyorsun ama benim Vos km'de öyle bir benzin tüketiyor ki akıllara ziyan. dedim böyle olmayacak ben tekrar iki tekere döneyim. geçen sen honda Pcx scooter ilk piyasaya çıkacağında araştırdım, aldım bir tane. acayip ekonomik, süper ekonomik, neredeyse bedavaya yolculuk yapıyorum. Ama hesaba katmadaığım bir şey var. Motorumla şehirler arası yola çıkamıyorum. uzun yolda sanki birileri beni sopayla dövmüş gibi oluyorum. Zaten sollamaya falan da çıkabildiğim yok. olmuyor. 2 ay sonra sattım pcx'i de. Ama onu satıp aldığım motor da motor. geçen yıl eylül ayında sıfır bir Transalp xl700. ooooooo süüperrrr bir şey bu. rahatlık, güç, ataklık ne istersen var...... ( benden mutlusu yok artık). Ama o da ne ufukta evlilik var motora verince bütün parayı evlenecek para lazım

)))) maalesef yeniden vedalaşıyorum motorumla......
ve mutlu son eşim de motora binmeyi seviyor (artçı olarak şimdilik) allem ettim gullem ettim ikna ettim eşimi... Aldım Gv'yi bugün. parasını ödedik sipariş verildi. hafat sonu umarım burada olucak. bayram tatili derken ancak önümüzdeki hafta yollarda olacağım diye umuyorum.
dediğim gibi yurtiçi ve yurtdışı çok okudum motor hakkında. ancak buradaki arkadaşların anlattıkları üzerine büyük bir güven duyarak aldım motoru. (Sizin lafınıza güvendim artık memnun olmazsam bir güzellik yaparsınız değil mi??

)