4 Ağustos Cumartesi iftar etkinliği

Kocaeli İl Temsilcisi
arkadaşlar vukuatsız evlere varmış olmanız çok güzel daha varmayan varmıdır bilemiyorum , inşallah bütün selocanlar sağ salim varırlar bende şu saat itibari ile ancak girebildim :)

şu ramazan akşamında bir araya gelmek güzeldi, sürçü lisan ettimse affola , varolan elimdeki imkanları sonuna kadar değerlendirmeye çalışsamda gönül tabiki her şeyi en iyi şekilde yapmayı hep istiyor ama imlan neyse ondan ötesi olmuyor ,

bir araya gelmek hakikaten çok güzeldi özelliklede sevdiğim saygı duyduğum abi ve kardeşlerimle tanışmaya zaten sözüm yok :) istanbuldan , izmit, yalovadan adapazarından katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim , sayenizde hep birlikte hoşca vakit geçirdik bu iş gönül işi katılan , katılamayan bu yorumları okuyan tüm mt dostlarına teşekkür ediyorum bendeki fotolar elime bir kaç gün sonra geçecek videoları işleyeceğim , elinizde fotoları ayrı bir başlık açarak paylaşabiliriz :)

ellererine sağlık irfan..herşeyiçinçok teşekkürler... bendeki resimler anca yarın yükleyebilirim katılan tüm mt gönüllerine gönülden teşekkürler hoşçakalın...

F54

abi ben ve elmalar gelemesekte gönlümüz balık adasında ki dostlar la idi:)

soa

Abim ellerine sağlık bende girdim eve d.dere tayfası vukuatsız dağaldı. Helal et abim nışanlımda kendi adına teşekkür etti sağolasın muhteşem 1 geceydi....

Kocaeli İl Temsilcisi
arkadaşlar buradan devam edelim :)

http://www.motosiklet.net/forum/etk...ylasalim-4-agustos-cumartesi.html#post2767576

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:06 ----------

kısmetse şimdi Kadıköy'den yola çıkıyorum,e-5 ten eskihisar üzeri geçmeyi düşünüyorum yolda kalan yolu bilmeyen olursa bana ulaşabilir,hadi görüşmek üzere pidemi yiyenin tekerini sabunlarım :) tel:506 566 74 80

allahtan da kadıköyden çıktın yola , ya birde avcılardan çıkaydın :cherry: :p hakkını ver motürün hakkını millet terevih namazını bitirdi agam sahura ne kaldı şunun şurasında :cherry: :p

İyi baslayamadik ama guzel bitti diyebilirim benzin deposu delinmeyeydi iyiydi :)he birde geri donus yolunda sigir cobaninin biri sag seritte 100le giderken sapagi kacirmamak icin birden onume dalmasi tampon tampona gitmemiz olmayaydi:) allaha sukur kazasiz atlattik sikinti yok :) bahtsiz bedevi gibiyim sanki :)

arkadaşlar buradan devam edelim :)

http://www.motosiklet.net/forum/etk...ylasalim-4-agustos-cumartesi.html#post2767576

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:06 ----------

allahtan da kadıköyden çıktın yola , ya birde avcılardan çıkaydın :cherry: :p hakkını ver motürün hakkını millet terevih namazını bitirdi agam sahura ne kaldı şunun şurasında :cherry: :p

sizden ayrıldıktan sonra hızımı alamamışım Avrupa yakasına çay içmeye geçtim ,saat 02:10 'du eve geldiğimde,mötörcü yorulmaz desem yeridir,ama yoruldum trafikten he he :)

İrfancığım,yine güzel bir organizasyon.
O hafta Kütahya Simav'da bi arkadaşımın düğünü var(26,27,28,29 ağustos),bana da kaplıcada 1 hafta yer ayırtmış.Ama ailecek gidememe durumum var.Öyle olursa kaplıca işi yatar ve size katılabilirim.Ama kaplıca işi yatmazsa sanırım gelemem.Çünkü 25 ağustosta kaplıcaya giriş yapmam gerekiyor.
İrfan,kampın olacağı bölgelerde ayçiçeği tarlaları var mı?O hafta av sezonu da açılıyor.!
!!Anaaa,ülem mesajı yanlış topiğe atmışız yaw:cyclopsan:pale::silent::rendeer:.Ne salaklık,pardon kopyalayıp ilgili topişğe taşıyorum.Byeee!

Kocaeli İl Temsilcisi
İrfancığım,yine güzel bir organizasyon.
O hafta Kütahya Simav'da bi arkadaşımın düğünü var(26,27,28,29 ağustos),bana da kaplıcada 1 hafta yer ayırtmış.Ama ailecek gidememe durumum var.Öyle olursa kaplıca işi yatar ve size katılabilirim.Ama kaplıca işi yatmazsa sanırım gelemem.Çünkü 25 ağustosta kaplıcaya giriş yapmam gerekiyor.
İrfan,kampın olacağı bölgelerde ayçiçeği tarlaları var mı?O hafta av sezonu da açılıyor.!
!!Anaaa,ülem mesajı yanlış topiğe atmışız yaw:cyclopsan:pale::silent::rendeer:.Ne salaklık,pardon kopyalayıp ilgili topişğe taşıyorum.Byeee!

estağfurullah abi ne demek yavvv bazen aynı yanılgıya bende düşüyorum :)

abi valla bu kamp sensiz olmazdı ama tabiki kısmet diyelim oralarda sebze çoktur ama ayçiçeği pek yaygın değil sanırım :)

F54

abi valla bu kamp sensiz olmazdı ama tabiki kısmet diyelim oralarda sebze çoktur ama ayçiçeği pek yaygın değil sanırım :)
aga karpuz varsa çok iyi olur:mrgreen:

---------- Post added at 02:51 ---------- Previous post was at 02:48 ----------

aga karpuz varsa çok iyi olur:mrgreen:

F54

ohh ohhh mis gibi kokar şimdi oralar ulen birde sağlam balık yakalarsak sen bak o zaman keyifimize heee:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar