Yazı kyazıkk beni nasi almasssiuzzz 
kısmetse şimdi Kadıköy'den yola çıkıyorum,e-5 ten eskihisar üzeri geçmeyi düşünüyorum yolda kalan yolu bilmeyen olursa bana ulaşabilir,hadi görüşmek üzere pidemi yiyenin tekerini sabunlarımtel:506 566 74 80
arkadaşlar buradan devam edelim
http://www.motosiklet.net/forum/etk...ylasalim-4-agustos-cumartesi.html#post2767576
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:06 ----------
allahtan da kadıköyden çıktın yola , ya birde avcılardan çıkaydın :cherry:hakkını ver motürün hakkını millet terevih namazını bitirdi agam sahura ne kaldı şunun şurasında :cherry:
![]()
İrfancığım,yine güzel bir organizasyon.
O hafta Kütahya Simav'da bi arkadaşımın düğünü var(26,27,28,29 ağustos),bana da kaplıcada 1 hafta yer ayırtmış.Ama ailecek gidememe durumum var.Öyle olursa kaplıca işi yatar ve size katılabilirim.Ama kaplıca işi yatmazsa sanırım gelemem.Çünkü 25 ağustosta kaplıcaya giriş yapmam gerekiyor.
İrfan,kampın olacağı bölgelerde ayçiçeği tarlaları var mı?O hafta av sezonu da açılıyor.!
!!Anaaa,ülem mesajı yanlış topiğe atmışız yaw:cyclopsanale::silent::rendeer:.Ne salaklık,pardon kopyalayıp ilgili topişğe taşıyorum.Byeee!
aga karpuz varsa çok iyi olur:mrgreen:estağfurullah abi ne demek yavvv bazen aynı yanılgıya bende düşüyorum
abi valla bu kamp sensiz olmazdı ama tabiki kısmet diyelim oralarda sebze çoktur ama ayçiçeği pek yaygın değil sanırım![]()
aga karpuz varsa çok iyi olur:mrgreen:estağfurullah abi ne demek yavvv bazen aynı yanılgıya bende düşüyorum
abi valla bu kamp sensiz olmazdı ama tabiki kısmet diyelim oralarda sebze çoktur ama ayçiçeği pek yaygın değil sanırım![]()
aga karpuz varsa çok iyi olur:mrgreen: