Aynı yokuştan artçılı olarak (80kg+55kg) ben de birkaç kez çıktım. Ancak 2. viteste devri fazla düşürmedikçe öyle bir sorun olmuyor.
Tavsiyem birinci viteste devri iyice yükseltip sonra 2. vitese geçmen. Ancak tabi yavaşlamanı gerektirecek bir durum olduğunda ve devir düştüğünde motor 2. viteste iken tekrar hızlanmıyor.
Aynen bende 1. viteste yokuşun dikliği falan pek önemli değil hertürlü hızlanıyor deken bunu demek istemiştim deviri ve sürati yükseltip 2. vitese rahat atılabiliyor :cat:
Benimde başıma komik bi durum gelmişti. Kuzguncuk'ta Yeşil Mavi var belki bilirsiniz, girişinde dik bir rampa. CB, 2 kişi (60+60 kg) 1 viteste çıkamayıp stop etmişti.
Yapma Inzell ya, okadarda değil be abi :mrgreen: Honda Today ile bile adamlar 3-4 tane de su bidonu alıp günde yüz kere kazancı yokuşundan Taksim e çıkıyorlar.
Devir yüksek ise 2. vitese attığımda da deviri düşürecek zamanı kaybetmediysem Gülbağdaki o lanet yokuşlardan bile artçılı çıkabiliyorum
Scooterlarında sırrı bu bence zaten yüksek devirde vites geçiyorlar ve çok seri geçiyorlar. 50 cc Today ile geçen "
3" genç yardırarak çıkıyordu kazancıdan taksime bayağa gülmüştüm :queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:59 ----------
Babam 2.el honda cb yerine 0 asya legend wind 150 almaya karar verdi. Deneyen var mıdır ya da bu konuyla ilgili bu şekilde bol sayfalı yazılar var mıdır? Teşekkürler
Ben Kağthane, Şişli falan yakın diye ufak bi parça için Asya servislerini aramıştım ellerinde varsa hemen gidip alırım gibisinden. Abi siparişi geçeriz nezaman gelir allah bilir dedi :queen:
Sonra dedim ben orjinalini isteyeyim Honda dan en iyisi, madem hertürlü uzun sürecek, aradım Honda yı sipariş geçildi, yarın gel dediler :mrgreen: gittim aldım.
Sanırım aydınlatıcı bi bilgi oldu. İstersen Asya ları arayıp farklı konular için de test edebilirsin !!!

, Asya yı alırsanız, navigasyonlu CB' nin iletişimini burada paylaşırsanız seviniriz :cat: