aslında bu konu hakkında çok yazılıp çizilecek şey var ama sadece özet yazmak istiyorum.
sadece şunu söyleyeyim.yunusa bu konu hakkında sonuna kadar katılıyorum.toplu sürüş yapmak gerçekten çok güzel bir duygu fakat,zaman zaman bu konu konuşulduğunda bu sürüş işini ciddiye almayan 3 arkadaşın ismini sürekli telaffuz etmişimdir.ama fazla umursandığımı zannetmiyorum ki değişim olmadı.

ale:
burada herkes motosiklet sevdalısı,kimi 125cc,kimi litrelik kullanıyor.ortak noktamız 2 teker.
beypazarı ve kızılcahamam gezilerimizde çok güzel bir görüntü oluşturuyorduk buna emin olun.genelde nizami,toplu sürüş ve trafik kurallarına uyan bir portföy çizmiştik.
ama ne yazık ki kesikköprü den dönüşte gerçekten o 3 arkadaşın yoldaki makas ve sollamaları sonucunda yol ayrımında grubu durdurup ben 60km de sabit gideceğim daha hızlı gidecek olan var ise önden devam edebilir dedim,ve tüm grup biz hızlı gideceğiz diyerek basıp gitti.
ankaraya kadar sadece esat ve ben döndük.
ne kadar hızlı gittilerse,yolda arkadaşlardan yola saçılmış mangal telini,durup yolun ortasından almıştım.:silent:
diyeceğim şu ki beraber bir yola gidilmiş,keşke beraberce de dönülseydi.
yarın bir gün motor alınca artık grup çekme işine kim bakarsa onun peşinden giderim.ama ben artık bu şartlarda çekmem.:thumright
birinin başına da bir iş gelirse işte o zaman ben zamanında size demiştim cümlesini benden duyacağınıza emin olun.:cat:
geç gitmek,hiç varamamaktan daha iyidir...:king: