Öncelikle teşekkürler. Ben sivas tayım kuşadası çok uzak, bu çevrede en yakın malatya var.işte foruma yazıyorumda demekki kimse ucuza almadı.ona göre istanbula felan bakarım, oradaki akrabalarıma söylerim ama hangi bayi ucuza veriyor yazan yok.
Ben 3350 TL ye uzun bir pazarlık sonucu Çiftkurtlardan aldım. 1,5-2 ay kadar önceydi ! Halen bu fiyata bırakırlar mı bilemiyorum.
Başlığı okursanız daha da ucuza alan arkadaşlarımız vardı ve nerelerden aldıklarını yazmışlardı. Bu biraz bayii nin insiatifine, o anki stok tüketme isteğine... ... kalıyor!
Benim pazarlık anlamında en uyuştuğum bayii burasıydı, ellerinde çok fazla CB vardı o dönem ve güzel bir indirim yaptılar.
Hergün her an bile değişebiliyor bayilerin tutumları, bu yüzden kimse cevap veremez bu tür bir soruya, net bir şekilde.
Bence İstanbul dan şuan 3500 den en fazla 100 TL daha ucuza alabilirsiniz, o da yola, yakıta, çekilen eziyete değmez, bir yolunu buldunuzu farzedelim, iskonto yapacakları yada nekadar yapacakları kesin değil !
İskonto olayı tamamen bayilerin kendi karlarından nekadar fedakarlık edecekleriyle alakalı yani. Şöyle yapabilirsiniz, nakit olarak akrabanıza İstanbuldan almanıza değecek miktarı verirsiniz, atıyorum 3350 TL.
Her bayii ile gider görüşür, çay içer, laflar, 3350 düşen olursa alır. Bana telefonda kimse şu fiyat demedi. Arkadaşların daha ucuza aldığı bayilerde hep daha yüksek fiyat çekti. Bunun başka yolu yok bence !