Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

motorumun yıllık bakımını yaptım çok yorgun ama bir o kadar huzurluyum siz napıyonuz bakım bebeler
2005 te bilindiği üzere far sıkıntısı ve kadran sıkıntısı vardı. Onlar gelmiş. Nasipse yarın onları taktırcam. Önümüzdeki ay vize si var. Sıkıntı çıkmasın.

bi fark ön fren merkezi sol tarafta..vites göstergesi var artı olarak..güzel yapmış adamlar..alt motor 40bin gider mı acaba?

Birebir parcası uyar bunların :) Bizim arkadas taktı ekzoz kapaklarını 2011 ybr sine oldu :D

tatlı hız ybr alacam diye uğrasana kadar al bunlardan bi tane 3000,3250 liraya verirler nakit

ya benim motorun önden ses gelıyor kafa granejını tuttm gene devam edıyordu sanırım ya far ampulunden yada o farın ıcınde o beyaz olan yer gevsek sanırım :S

serviste motoru toplayan ustalar bi yerde bi gevşek vida bırakmışlardir götür servise yapsınlar muhammed..tatlı malzeme kalitesi boya kalitesi aynı değil ama standart bi çinli ayarında olsa yeter yamaha almaya bütçesi olmayana ilaç gibi aslında

serviste motoru toplayan ustalar bi yerde bi gevşek vida bırakmışlardir götür servise yapsınlar muhammed..tatlı malzeme kalitesi boya kalitesi aynı değil ama standart bi çinli ayarında olsa yeter yamaha almaya bütçesi olmayana ilaç gibi aslında

Abi ben bu motoru sürüyorum 125 lik deyil bu motor Bu Esd gibileri 140 Lık.. Arkadasta olanda aynı 2010 Ybr City gibi.. Ybr le aynı kiloda kalsa bu motor arayı 5-6 boy acıyor.. 125 lik deyil bunlar 140 lık

Veya nasıl bir düzense. kısa yolda tokatlarsında.. Uzuun yolda tüm ybr lere nal toplatır..

Biz dün gece biraz bastık 2-2 Ye 20.000 deki 2011 esd le Biz yattıgımız halde onlar yatmadan gectiler..

biliyorum yavru kuş 139,5 cm3 diye hatırlıyorum fuarda bakmıştım modellerine..iş görür yahu..

Abi ben bu motoru sürüyorum 125 lik deyil bu motor Bu Esd gibileri 140 Lık.. Arkadasta olanda aynı 2010 Ybr City gibi.. Ybr le aynı kiloda kalsa bu motor arayı 5-6 boy acıyor.. 125 lik deyil bunlar 140 lık

Veya nasıl bir düzense. kısa yolda tokatlarsında.. Uzuun yolda tüm ybr lere nal toplatır..

Biz dün gece biraz bastık 2-2 Ye 20.000 deki 2011 esd le Biz yattıgımız halde onlar yatmadan gectiler..

bugün motoru alırken bayinin oğluyla konuşmuştum..birsürüde eski ybr vardı orda...benimkiyle kıyaslıyoduk..

birincisi yeni ybr ler hiç şüphesiz eskilerine nazaran biraz iri kıyımlar ..yani grenaşları, şasisi , dizaynı, biraz büyük yapmışlar..hatta, bilmiyorum saçma gelecek ama geçen arkadaş bana motor öğretirken honda cbf 150 sini getirmişti..onun kolduğuna rahat oturuyodum ama bugün benim motora otururken zorluk çektim..yüksek biraz

ikincisi çocuğun bana anlattığı şey yeni ybrlerin eski ybrlere göre kat kat daha seri olmaları..güç hız bilemem ama yeni ybrler gaza ani tepki veriyor.

Yeni ybr alan arkadaşlar , motorunuz hayırlı olsun... her daim tekeriniz düz bassın. :bestmt:

bugün motoru alırken bayinin oğluyla konuşmuştum..birsürüde eski ybr vardı orda...benimkiyle kıyaslıyoduk..

birincisi yeni ybr ler hiç şüphesiz eskilerine nazaran biraz iri kıyımlar ..yani grenaşları, şasisi , dizaynı, biraz büyük yapmışlar..hatta, bilmiyorum saçma gelecek ama geçen arkadaş bana motor öğretirken honda cbf 150 sini getirmişti..onun kolduğuna rahat oturuyodum ama bugün benim motora otururken zorluk çektim..yüksek biraz

ikincisi çocuğun bana anlattığı şey yeni ybrlerin eski ybrlere göre kat kat daha seri olmaları..güç hız bilemem ama yeni ybrler gaza ani tepki veriyor.

Bunlar 140 lık .. Amma eskileri uzun yolda cok cok iyi uzuyor..

Bizimkiler düzenli olarak yarısırlarr..Nasıl olurda bilmem bretonu yakalıcak makine ..Anlamıyorum.. Koltugu cok cok iyi ya oturunca.Kalkmak istemiom cok cok yumusak..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar