Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar bugün motorum geldi ... yamaha ybr esd 2012 ile bende aranıza katıldım... :queen:

ehliyeti almaya daha 2 hafta var.. direksiyon sınavına bu hafta girmiştim..

bütün techizatlarım hazır. sadece ehliyet kaldı...

motoru arabadan indirdik (transporterle geldi malum ehliyetim yok ve ve daha yeniyim ) sitenin içinde gezerken motor birden stop etti ..sanırım benzin bitti...marşa defalarca bastım jigleylede oynadım yok ... o gün usta motoru bana hazırlarken 1 litre benzin koymuştu çalıştırıp sesini dinlemiştik....o benzin 30 km daha idare eder demişti ama sanırım bitti.. ibrede zaten en dibi gösteriyo oynama yok..
yarın gidicem bidonla benzin alıcam benzinciden..:) pazar günü arkadaş gelicek boş arazide sağlam eğitim verecek :) hayırlısı bakalaım ..

arkadaşlar bugün motorum geldi ... yamaha ybr esd 2012 ile bende aranıza katıldım... :queen:

motoru arabadan indirdik (transporterle geldi malum ehliyetim yok ve ve daha yeniyim ) sitenin içinde gezerken motor birden stop etti ..sanırım benzin bitti...marşa defalarca bastım jigleylede oynadım yok ... o gün usta motoru bana hazırlarken 1 litre benzin koymuştu çalıştırıp sesini dinlemiştik....o benzin 30 km daha idare eder demişti ama sanırım bitti.. ibrede zaten en dibi gösteriyo oynama yok..
yarın gidicem bidonla benzin alıcam benzinciden..:) pazar günü arkadaş gelicek boş arazide sağlam eğitim verecek :) hayırlısı bakalaım ..

Aman koruma demiri al.. Düşmessinde..Tek iş debrajı kavramada :) Ben 4-5 Günde 10 dk calıstım yetti.. Ybr debrajını ögrendikten sonra.. Her motoru sürersin ..Kavraması cok tuhaf:)

ilk zaten motoru aldığımda koruma demiri taktırdım..düşeri kalkarız motoru korusun hesabı:bounce: .. çanta demiri ve çanta da taktırdım:cat:..yanlız çantam 42 litre... biraz büyük ... bildiğin pizzacı gibiyim :flower:ama güzel...:)..çantam kırmızı beyaz hoş duruyo motorla.. motorum mavi renkli..

hayırlı olsun güle güle kullan :) ama o benzin göstergesi depoyu fullemeden oynamıyor haberin olsun :bounce:

hayırlı olsun güle güle kullan ama o benzin göstergesi depoyu fullemeden oynamıyor haberin olsun

gerçektenmi..:sunny: yani depoyu fullediğimde aktif hale geçiyo diyosun benzin göstergesi....:) benzinciden 13 litre taşıyabilsem ben fullicem de artık arkadaş geldiğinde fullerim benzini :) malum şimdi götüremiyorum benzinciye kadar...bunu öğrendiğim iyi oldu :) teşekkür ederim..

hayırlı uğurlu olsun bende yeni aldım ve beğendim umarım sende beğenirsin :) ama o benzin göstergesi depoyu 1 kez fullemeden çalışmıyor haberin olsun ;)

teşekkür ederim bu arada xvalenx kardeş:) motoru çok araştırdım ve tipini kalitesinibeğendiğimn için aldım...:bounce:

gerçektenmi..:sunny: yani depoyu fullediğimde aktif hale geçiyo diyosun benzin göstergesi....:) benzinciden 13 litre taşıyabilsem ben fullicem de artık arkadaş geldiğinde fullerim benzini :) malum şimdi götüremiyorum benzinciye kadar...bunu öğrendiğim iyi oldu :) teşekkür ederim..

önemli değil usta :) ben bozuk olduğunu düşünmüştüm ilk 1 hafta moralim bozulmuştu sendede aynısı olmasın istedim :) :)
(bugün çifter çifter cevap yazar oldum kusra bakmayın internet yavaş :( )

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:24 ----------

teşekkür ederim bu arada xvalenx kardeş:) motoru çok araştırdım ve tipini kalitesinibeğendiğimn için aldım...:bounce:
motoru almadan 1 yıl önce araştırmaya başladım bende :) 2 aydır kullanıyorum bu arada ilk kullanış konusunda zorlanmayacağına inanıyorum çünkü ben Antalyadan aldım ve Burdur'a kadar getirdim ki öncesinde hiç vitesli motor kullanmamıştım :) 5. viteste 30 la giderken stop etmemesi çok yardımcı oluyor ;) (Antalya-Burdur arası 120 km)

önemli değil usta ben bozuk olduğunu düşünmüştüm ilk 1 hafta moralim bozulmuştu sendede aynısı olmasın istedim
(bugün çifter çifter cevap yazar oldum kusra bakmayın internet yavaş :( )

yemin ediyorum kafayı yerdim :pr: . servisi arardım :queen: beni büyük bir buhrandan kurtardın kardeşim :) harbiden saolsın :)..

motorumun yıllık bakımını yaptım çok yorgun ama bir o kadar huzurluyum siz napıyonuz bakım bebeler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar