of deli olucam yaaa
ufacık sineğin bile mide bulandırr derlerdı bu olsa gerek....
aga bu adamlar motoru gözü kapalımı topluyor anlamıyorum benimkinin de sağ kumanda panelinin civatasını sola takmışlar civata uzun olunca plastiği delip dışarı çıkmış allahtan hemen fark edip değiştirttimof deli olucam yaaaufacık sineğin bile mide bulandırr derlerdı bu olsa gerek....
topitop kankam seninkı de düz bassınYeni ybr alan arkadaşlar , motorunuz hayırlı olsun... her daim tekeriniz düz bassın. :bestmt:
ehlıyetıde salı alıcam nasipse gıdıcem söylıcem yaaaaaga bu adamlar motoru gözü kapalımı topluyor anlamıyorum benimkinin de sağ kumanda panelinin civatasını sola takmışlar civata uzun olunca plastiği delip dışarı çıkmış allahtan hemen fark edip değiştirttim![]()
Yeni ybr alan arkadaşlar , motorunuz hayırlı olsun... her daim tekeriniz düz bassın. :bestmt:
Bunlar 140 lık .. Amma eskileri uzun yolda cok cok iyi uzuyor..
Bizimkiler düzenli olarak yarısırlarr..Nasıl olurda bilmem bretonu yakalıcak makine ..Anlamıyorum.. Koltugu cok cok iyi ya oturunca.Kalkmak istemiom cok cok yumusak..
teşekkür ederim K o r @ y kardeş....verdiğin bilgilerin çok yardımı oldu :cat:
yakında sende ybr alacaksın sanırım...şu anda sende hangi motor var ?:sunny:
K o r @ y bana ön cam ve senın kı gıbı sıs farları lazım![]()
eyvallah lolipop panpa, ama tekerler eriyo.. bu aralar lastiklerin eridiğini farkettim.. kış çıkarsa baharda alacam..topitop kankam seninkı de düz bassın![]()
K o r @ y bana ön cam ve senın kı gıbı sıs farları lazım![]()
esd için ön cam söylerler ama city için fikir veren bile olmadı.
Ybr ile Windy 150 Lik kapısması ne olur sizce.. Aynı kilolar+ 2 kişi ile kim alır.. ?
yahu az önce veledin teki motorun etrafında dolasıyordu pencereden gördüm oynaşıyodur çocuk diye ses etmemiştim baktım ki ne göreyim sağ taraftaki ybr amblemini yarıya kadar sökmüş geri yapıştırdım ama nafile bir kere yıkasam çıkıverecek gibi duruyor bunun yenisini nerden temin edebilirim? yada japonla flan dikkatlice yapıştırsam ne kadar dayanırki ?? :'(![]()
![]()