Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

of deli olucam yaaa :( ufacık sineğin bile mide bulandırr derlerdı bu olsa gerek....
aga bu adamlar motoru gözü kapalımı topluyor anlamıyorum benimkinin de sağ kumanda panelinin civatasını sola takmışlar civata uzun olunca plastiği delip dışarı çıkmış allahtan hemen fark edip değiştirttim :)

Yeni ybr alan arkadaşlar , motorunuz hayırlı olsun... her daim tekeriniz düz bassın. :bestmt:

teşekkür ederim K o r @ y kardeş....verdiğin bilgilerin çok yardımı oldu :cat:

Bunlar 140 lık .. Amma eskileri uzun yolda cok cok iyi uzuyor..

Bizimkiler düzenli olarak yarısırlarr..Nasıl olurda bilmem bretonu yakalıcak makine ..Anlamıyorum.. Koltugu cok cok iyi ya oturunca.Kalkmak istemiom cok cok yumusak..

yakında sende ybr alacaksın sanırım...şu anda sende hangi motor var ?:sunny:

motor kasa içinde ön tekeri,aynaları ıvır zıvır parçaları sökük geliyor bizim süper zekalilar onu bile toplamayı beceremıyor

teşekkür ederim K o r @ y kardeş....verdiğin bilgilerin çok yardımı oldu :cat:

yakında sende ybr alacaksın sanırım...şu anda sende hangi motor var ?:sunny:

Suanda 18 pedal pisiklet var :) Daha ilk motorum olucak işte ..Amma Motordan biraz anlarım sesinden gidişinden..

Bide Arora Yebere nin en hoslandıgım özelligi.. Nedendir bilinmez arka amasör beşik gibi..Hiisetirmez..Asla hatta 3-4 Viteste 70-80 Le giderken gazı aniden cek o belin demire vurup morarır.. :) 2 hafta mor kaldı..Cok seri makine.

Ybr ile Windy 150 Lik kapısması ne olur sizce.. Aynı kilolar+ 2 kişi ile kim alır.. ?

topitop kankam seninkı de düz bassın:)
eyvallah lolipop panpa, ama tekerler eriyo.. bu aralar lastiklerin eridiğini farkettim.. kış çıkarsa baharda alacam..

---------- Post added at 23:29 ---------- Previous post was at 23:27 ----------

K o r @ y bana ön cam ve senın kı gıbı sıs farları lazım :)

sisleri özel yaptırdım kardeşim.. ön cam sahibinden de var ,o arkadşta siparişle yapıyor...
sisler 120 TL, cam 85 TL ye mâl oldu

yarışmayın sevişin, yarışacaksınız 600 rr ,gsx-r 600 , r6, zx 6 r.. bunların tadından yinmez.. örn ben şekil bir A...

yahu az önce veledin teki motorun etrafında dolasıyordu pencereden gördüm oynaşıyodur çocuk diye ses etmemiştim baktım ki ne göreyim sağ taraftaki ybr amblemini yarıya kadar sökmüş geri yapıştırdım ama nafile bir kere yıkasam çıkıverecek gibi duruyor bunun yenisini nerden temin edebilirim? yada japonla flan dikkatlice yapıştırsam ne kadar dayanırki ?? :'( :(
:(

yahu az önce veledin teki motorun etrafında dolasıyordu pencereden gördüm oynaşıyodur çocuk diye ses etmemiştim baktım ki ne göreyim sağ taraftaki ybr amblemini yarıya kadar sökmüş geri yapıştırdım ama nafile bir kere yıkasam çıkıverecek gibi duruyor bunun yenisini nerden temin edebilirim? yada japonla flan dikkatlice yapıştırsam ne kadar dayanırki ?? :'( :(
:(

velede bak sen ..üzülecek bişey yok bayide vardır yamaha sticker i ... illaki olması lazım...

ben çok gördüm normal çin malı motosikletlerindeki marka stickerlerini kaldırıp, suzuki yamaha honda stickeri yapıştıranları ...illaki bulursun biyerden..

Ispartadaki serviste çakma motordan başka birşey yok :) Antalya ya gitmem gerekiyo bu sıcakta git gel 400+km yolu oruçlu oruçlu gitmeyi göze alamıyorum :):) reklamcıya uğrayıp denerim beğenmezsem servisten talep ederim getirtsinler aga eşek değillerya...

ybr esd 2011 mavime kavustum bugün arkadaşlar . beklenen son gerçekleşti mercedes mübarek ya :) maşallah deyin resim çekemedim daha o yüzden koyamadım ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar