Dans eden motosiklet kullanıcıları

Arkadaşlar Benden başka danscı motosiklet tutkunu varmı merak ediyorum.
salsa,bachata,bale,modern dans, çaça, hiphop, tango vs...

Çalıştığım şirkette, oynamak zorunda olduğum Mstar diye bir oyun var.
Dans oyunu. O sayılır mı ? :p

Grup dansı sanırım mystar dediğiniz karaografi :) . Evet sayılır :) . Reşit sen ne tür dans ediyorsun?

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
kibar fakat çok sertim
ısrar eder, o biçim dans ederim

Tango severim kursa da gittim, biraz da salsa var ama Sakarya gibi bir yerde dans işi biraz zor oluyor. Eylül gelsin yine devam ederim herhalde bir şekilde.

Beyler çok güzel sepet havası oynarım ha, şöyle rakı şişesini de kemerine sokacaksın Alllaahhhhh :flower:

Edit : Ramazan dolayısıyla rakı şişesi yerine ceket meket de iliştirebilir. Aynı işi görür.

Son düzenleme:
Nasıl yani :silent: Şimdi siz pişmiş kelle gibi sırıtarak oranızı buranızı salladıktan sonra gelip sert abi yüz ifadesiyle motora biniyonuz hee ????

aklıma benım cbr 250 r ile gül vardı kırmızı ışıkta yerde o abi geliyor aklıma o geldı oyle bişi sanmıstım '(

Eşimin isteğiyle geçen hafta tangoya başladık. Şu anda iş yerindeki arkadaşlar "Ulan wing-chun yapan adama tango yapmak yakışır mı ?" şeklinde dalga geçiyorlar :). Wing-chun'daki hareket ve adım disiplinine alışık olduğumdan adımları ayarlamak falan çok kolay geldi. Kolay öğreniyorum, zevkliymiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar