[Ankara - MT]

Motosikleti
VFR1200X
Çok güzel iyi olur :cat: Hatta 20 tl yi geçmezse dahada iyi olur :cherry:

selam ben alican askerim şuan motor aşıyla yanıyorum ehliyetimi aldım ankarada bana yardımcı olcak ders vericek birileri lazım ön ayak olacak birileri çıkarmı çok merak ediyorum.12.08.2012 de biticek askerliğim yardım lazım anlıyacağınız.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)

selam ben alican askerim şuan motor aşıyla yanıyorum ehliyetimi aldım ankarada bana yardımcı olcak ders vericek birileri lazım ön ayak olacak birileri çıkarmı çok merak ediyorum.12.08.2012 de biticek askerliğim yardım lazım anlıyacağınız.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)

Öncelikle hayırlı teskereler Emin ol ki bütün arkadaşlar bilgilerini senle seve seve paylaşacaklardır.Aramıza hoşgeldin.

Bu arada sesim cıkmıyo diye burayı kontrol etmiyorum sanmayıngözüm herzaman formda Bülocan gene buldun yemegi :D:D:D

Öncelikle hayırlı teskereler Emin ol ki bütün arkadaşlar bilgilerini senle seve seve paylaşacaklardır.Aramıza hoşgeldin.

Bu arada sesim cıkmıyo diye burayı kontrol etmiyorum sanmayıngözüm herzaman formda Bülocan gene buldun yemegi :D:D:D

h.bulduk şimdiden teşekkürler :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

hoşgeldin alican

selamın aleyküm tüm ankaralı motosiklet severler; ramazanınız mübarek olsun

formu ara ara takip ediyorum fakat iş yoğunluğu nedeniyle aktivitelere katılmam mümkün olmuyor, arkadaş çevremde de motor kullanan ne yazık ki yok.

Boş vakitlerimde tek tabanca takılıyorum bu gün az daha abbas yolcu olacaktım arazide turlarken virajı alamadım şarampolün tadına baktım.

Allah'tan bende bişey yok da motorun gidon eğildi.

Verilmiş sadakamız varmış demekki. Hava değişimi olsun derken boyut değişimi alıyoduk az daha.

Anladım ki meskun mahalle dışına yanlız gitmek iyi bişey değilmiş aga.

niye bişey yokki o trafikte sadece park edecek yer sıkıntı yoksa ivedikten 1. caddenin oralardaymış galiba hüseyin başkanın dediğine göre...

hiç bilmiyorum bak hatta ben o haftasonu konyada bile olabilirim....:sunny: haftaiçi mi yapsak napsak ya sahur organizasyonu olmayacaksa haftaiçi yapmak mantıklı ama haftasonuda olursa turgayın teklifi daha mantıklı sanki??

batıkentte alternatif güzel bi mekan söyleyin tartışalım açık oturum yapalım beğenirsek gelelim :) hem celal abiyede yakın :queen:
Siz organizasyonu yapın ben fizana da gelirim...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:17 ----------

formu ara ara takip ediyorum fakat iş yoğunluğu nedeniyle aktivitelere katılmam mümkün olmuyor, arkadaş çevremde de motor kullanan ne yazık ki yok.

Boş vakitlerimde tek tabanca takılıyorum bu gün az daha abbas yolcu olacaktım arazide turlarken virajı alamadım şarampolün tadına baktım.

Verilmiş sadakamız varmış demekki. Hava değişimi olsun derken boyut değişimi alıyoduk az daha.

Bir toplanyıya gel cemalini görelim
Evren motoru sattı meskün mahal dışına eküri aranıyor.
Eşlik ederiz inşalllah:)
Bu arada geçen kapulukaya yolunda azdaha bende diskalifiye oluyordum.
Sadaka iyidir...

Motosikleti
VFR1200X
Lastik düşmanı şuberk için gelsin :)

http://www.youtube.com/watch?v=20XsaHpRQC8&feature=related

(Yüksek çözünürlükte izleyiniz)

Geçen birisi daha dile getirmişti şöyle boş bir alanda kendimize pist hazırlayalım da oynayalım moturlarımızlan.
Böyle slalom tarzında falan mini parkur yapsak da süre falan tutsak dönsek falan bence sürüş kabiliyetimiz önemli ölçüde artar diyorum. trafikde yanlızken düşüp kalkmakdan çok daha güvenli olur bence :cat:

Geçen birisi daha dile getirmişti şöyle boş bir alanda kendimize pist hazırlayalım da oynayalım moturlarımızlan.
Böyle slalom tarzında falan mini parkur yapsak da süre falan tutsak dönsek falan bence sürüş kabiliyetimiz önemli ölçüde artar diyorum. trafikde yanlızken düşüp kalkmakdan çok daha güvenli olur bence :cat:

Katılıyorum , kuru kuru trafikte yol yapmayla refleks ve manevra kabiliyeti gelişmiyor pek.

Çok mantıklı. Benim de aklımda boş alanlara gidip birşekilde antrenman yapmak geçiyor ama öyle kafada kalıyor işte...

crosscu ark haymana yolu uzerıned gölalan restorantı gectıkten sonra ballıkpınar koyu var yol uzerınde konya kopeklı yolundan saga dondukten sonra 10 km ya var ya yok tfm nın kendı arazısı var orada ucretsız orada surus yapabılır atlayıp zıplayabılır tırmanabılırsınız duyuru :)

Anladım ki meskun mahalle dışına yanlız gitmek iyi bişey değilmiş aga.

A.S geçmiş olsun hocam, ben de aynı dertten muzdaribim :) tek başıma anca bakkala çakkala gidiyorum. İnş tanışıp arkadaşlarla şöyle gezi vs birşeyler istiyorum ramazandan sonra. Bakalım iftarı napacaklar uyarsa gitmek istiyorum :bestmt:

Birşey kalmamış, şafak-4 diyorsun yani :) Ankaraya dönünce buluşmaladan birisine katılın, illaki faydalı şeyler öğrenirsiniz diye düşünüyorum!

Hele ki cuma olursa tam süper olur :thumleft:

Ben de cuma olması taraftarıyım, hafta içi geç yatınca ertesi sabah ölüm oluyor bana :pr: ama kaçırmakta istemem iftarı açıkçası!

Kacar mi abicim, herturlu varim iftara, hangi gun olursa olsun gelirim hic farketmezz :)

Ulen ne ramazanmis yahu, bi ara iyi geziyoduk ama ramazan geldi, sanki herkesin benzini bitti, kimse de cikip suraya gidelim, buraya gidelim demiyo valla. Gezmeyi unuttum :)

cuma yapmayalım la benim kurs var perşembe iyidir :cat: :queen:

Bide erhan narıyodun la sabah sabah bizim mahallede sen?

Esat taraflarından geçen olursa Bülent mesela =) bi yer ayırtsın en sondaki aspavaya ,sıkıntı yaşamayalım sonra .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar