Slm arkadaslar. Bugun motorla ilk kazamı gerçekleştirdim. Cok "sayın" bir ticari taksinin kaldırıma sıkıştırması sonucu motor sağ gövde üzerinde kaydı ve beni sağ altına aldı. Radyatör kenarındaki plastik düz kapak kırıldı ve malum sağ elcigin ve ön frenin köşesi aşındı. Direksiyonda sol çekme var gibi geliyor. Servise götürdükten sonra ne kadara masraf çıktığını söylerim. Bu markanın en sevdiğim özelliğinden birisi bu tarz seylerde masraf çıkarmıyor oluşu. insallah yine öyle olur
ve hepinizden ricam, trafik kurallarını hiçe sayan motorcuları her fırsatta uyarın. Anlamıcaklar büyük ihtimal ama yinede uyarın. Onların yüzünden motorlar hiçe sayılıyor. Ben kırmızı ışıkta beklerken yanımdan her seferinde en az bir tane kurye yada paket servis motoru ışık dinlemeden geçip gidiyor. Sonra saygı bekliyoruz.
Daha önceki kısımlarda arkçı ile ilgili sorular vardı motoru düşünenlerden.
Ben zayıf, kilolu, kısa boylu uzun boyle farklı kişileri arkçı olarak aldım. Sadece kilolu birisi bindigi takdirde arka tarafı oldukça alçalıyor ve hareketlerde rahatlığı engelliyor. AMA motorun gücünde, kalkışında, gidişinde hiç bir zorluk sıkıntı yok. 90 kilo 1,80 boyunda birisi varken yokuş yukarı çok ama çok rahat çıktım hiç boğulma belirtisi hissetmedim. ve boğazici köprüsü avrupa yakası çıkışında 110km yi gördüm çıkıştan çıkmam gerektiği için yavasladım. Hızlanmada da sorun yok kısacası. Ama bu motorun arka selesinin ebatını düşününce zayıf kişileri almanız daha rahat olacaktır.