[Ankara - MT]

akşam 18:20 sularında milli kütüphane kavşağında beyaz dealim in ss modeline rastladım (dealim diye tahmin ediyorum çok bakamadım) arkadaş burdaysa çekinmesin çıksın...

ayrıca akşam 21:00 sularında 7. cadde de polisler motorcuları çeviriyodu...

Sonerim endulu gibi daga tasa gelecek bir aletin chopperdan, naked dan daha saglam olmasini beklerim, tabii bir de torklu olmasi lazim. Dolayisiyla bu aletler hem motor olarak, hem de bence saglamlik olarak sinifi gecemez gibi gelior bana. Yani bunu alacagima gider bizim dervisin motora yanasirim en azindan kafam rahat olur :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cinnah tarafında hafiften başladı tamam.

vaaay, canlı yayındayız

ulusta poroplem yok beyler....

Birde şu iftar konusunda hüseyin abiyle konuştuğumuz bir yer vardı Demette pastanenin birinde D şeklinde Pazlama yapıyolarmış orası benim aklıma çok yatmıştı.. fiyatta gayet makuldu 10-15 liraya rahat doyulup çıkılabilir cinsten bir yer imiş..

ulusta poroplem yok beyler....

Birde şu iftar konusunda hüseyin abiyle konuştuğumuz bir yer vardı Demette pastanenin birinde D şeklinde Pazlama yapıyolarmış orası benim aklıma çok yatmıştı.. fiyatta gayet makuldu 10-15 liraya rahat doyulup çıkılabilir cinsten bir yer imiş..

la iftar vakti demet trafiğne sokma...

Atakule tarafında sağanak yağış an itibariyle bitmiş durumda ancak tepemizde koyu gri kocaman bulutlar gezmektedir. Valla maksat buluşmak sohbet muhabbet, allah katında daha iyi yerlere gelmek ise eğer ben varım :)

Ya da kısaca şöyle özetlemek gerekirse, doyacaksak gelirim olm :) Sen yetişcen mi lem derviş cumartesi iftarına?

la iftar vakti demet trafiğne sokma...

niye bişey yokki o trafikte sadece park edecek yer sıkıntı yoksa ivedikten 1. caddenin oralardaymış galiba hüseyin başkanın dediğine göre...

Atakule tarafında sağanak yağış an itibariyle bitmiş durumda ancak tepemizde koyu gri kocaman bulutlar gezmektedir. Valla maksat buluşmak sohbet muhabbet, allah katında daha iyi yerlere gelmek ise eğer ben varım :)

Ya da kısaca şöyle özetlemek gerekirse, doyacaksak gelirim olm :) Sen yetişcen mi lem derviş cumartesi iftarına?

hiç bilmiyorum bak hatta ben o haftasonu konyada bile olabilirim....:sunny: haftaiçi mi yapsak napsak ya sahur organizasyonu olmayacaksa haftaiçi yapmak mantıklı ama haftasonuda olursa turgayın teklifi daha mantıklı sanki??

arkadaşlar batıkentte yapalım mis gibi :mrgreen:

edit: batıkentte yağmur yok henüz :)

batıkentte alternatif güzel bi mekan söyleyin tartışalım açık oturum yapalım beğenirsek gelelim :) hem celal abiyede yakın :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
perşembe akşamı aspavada dürüm üzerine künefe ne dersiniz kişi başı 20 lira falan olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar