bu gibi kilo alamama olaylarını kafanıza takmayın , metobolizma böyle işte arkadaş alamıyorsan istediğin kadar zorla yine alamıyorsun

ben ıslak 35 kg geliyorum :cherry: ama hiçta canımı sıkmıyorum ve çok faydasını görüyorum , çünki benim bedenimde bir gram yağ yok , kilo almak iyi bir şeymi önce bunu araştırın ve mutlu olun ,
aslında kilo vermek için bir çok insanın neler verebileceğini unutmayın , midesine kelepçe taktıranları hatırlayın, bu uğurda servet harcayarak zayıflamaya çalışan sanatçılar ve ünlüleri gözünüzün önüne getirin , kilo iyi bir şey değil arkadaşlar , yokuş çıkarken sorun, merdiven çıkarken sorun, bir şey taşırken sorun, yürüken sorun, eğilirken kalkarken sorun ,
yavvv üzüldüğünüz şeye bakın
boyuma yaşıma göre benimde en az bir 10 kg almam gerek diyenlere verdiğim cevap yukardakinin aynısıdır , ve zayıf olduğuma en çok sevindiğim zaman, kilodan dolayı , aslında beni sülalemle birlikte temelden satın alacak variyete ve zenginliğe sahip ama bir türlü uçuş limitlerinin altlarına düşüp uçmaya can atan ve kilosuna kahredip ulen senin gibi olsam ne olurdu diye özenen adamları gördükten sonra aslında kilonun iyi bir şey olmadığını bizzat yaşadım
şaka bir yana yamaç paraşütünde kilonuz az ise kullanacağınız ekipmanda neredeyse yarı yarıya fiyatları düşüyor bence zayıfım diyenlerde yanmaç paraşütüne başlayıp uçmanın ayrıcalığını yaşasınlar
ylen daha ne diyeyim :cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:32 ----------
50 kilo fazlam var çakçiki benim halim nice* olur...
*burada ki nice İngilizce NAYS okunuşuyla söylenen kelima anlamına gelmez...

Aşık Veyselden duymadınız mı la nice olur halim..:queen:
yuh ulen tamı tamına bir irfan daha haybeden taşıyon tosunum baskı balatayı sıyırma sakın