Acil kilo almam lazım morelim bozuldu

kimse kızmasın ama
kilo işi bünye işi diyetisyen spor bahane
ben de 172cm boy 62 kg ağırlık
ve bu uzun yıllardır böyle
uzun zaman önce idi yeni evlendim
kilo işini takıntı yaptım
gittim bir diyetisyene
dedi ki spor + şu programa uy
o zamanlar manisadayım
gittik adını unuttuğum bir spor merkezine kayıt yaptırdım
3 ay dedik 5 ay dedik
olmadı tabi bu ara diyetisyen kan tahlili dışkı tahlili de yaptırdı
o gün bu gündür kilom hala 60-65
biraz tabi yaşın verdiği hafif bir Türk kası(göbek) var ama yine de yaş 43 hala 60-65 kg
hatta kendimle dalga geçiyorum aşırı rüzgarlı havalarda uçmamak için ceplerime taş dolduruyorum diyorum zayıflığım ile kafa bulanlarla
yalnız gerçekten bir 70kg olsam bana zararı olmaz
sonuçta kilo işi METOBOLİZMA İŞİ benim metabolizmam hızlı çalışıyor biraz da sitres alsana kilo alamama
ne edek şimdi zayıfsak ölek mi? amaaan ::gazla:: gitsin::gazla::

daha önceden sporsuz kilo almaya calıstım olmuyor
bünyeyorulacak cok yemek ısteyecek ıstedıgını vereceksın kas seklınde alaacksın kıloyu
yıyım yatayım gobek ckmasın ama kılo alayım ısı yalan

Protein sana yaramaz... Karbonhidrat ağırlıklı beslenmelisin...

Bende 21 yaşında 177 Boyunda 56,59 arası kilodayım Ama gücüm oldukca yerimde arkadaşlarımla sürekli güreşiriz itişiriz hani 2 katı cüssemdeki adamları yıkıyorum abartı yok
Ama zayıflık acısından kendimi hiçde iyi hissetmiyorum bende ne yaptıysam kilo alamıyorum kışın boş vaktim olursa protein tozu + Sper yapmayı düşünüyom etki ederse buraya yazcam
Bu arada Doktora gittiğimde boyun kaçsa 10 kilo fazlası ve 20 kilo eksiğinin çokda önemli olmadığını Tersine asıl obez olma zayıf olmak daha iyidir dedi ama tabi ben bu düşünceye pek katılmıyom boyumla orantılı olsa iyi olur diyom amma işte

tcs

zayıflık hastalık değildir, şişmanlık hastalıktır
1.70-1.75 boylarındaki bir adam, 65-70 kiloysa gayet iyidir
şikayetin "cılız görüntü" ise spor yapacaksın
kemik çatın seni cılız gösteriyorsa kilo almakla da pek değiştiremezsin bu durumu
boyum 1.85 kilo 67 idi 63 e düştüm

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Protein tozu kullanarak kilo alacağını zanneden bir arkadasım vardı..
Çok arkadaş bahsetmiş,sporsuz bu iş olmaz..
Bende zayıfım,172 boy -62 kg...
Bir ay spor yaptıgım zamanda 5 kilo almıstım,sonra tembellikten bıraktım :mrgreen:

Anladığım kadarıyla Ektomorf vücut tipine sahipsiniz.

Sanırım yapacağınız en mantıklı hareket kaliteli bir spor salonunun kilo alma programına başlamak, böylece adele sahibi de olursunuz. Kaslanan vücudunuzda yağ oranı az olduğundan ikinci bir definasyon dönemine de girmeniz gerekmez şahane olur...

Fakat eğer maddi durumunuz elverişliyse merdiven altı spor salonları yerine kurumsallaşmış çağdaş yerleri tercih etmenizi öneririm, öbür türlü para ve zaman kaybı olur. :)

tcs

Anladığım kadarıyla Ektomorf vücut tipine sahipsiniz.

Sanırım yapacağınız en mantıklı hareket kaliteli bir spor salonunun kilo alma programına başlamak, böylece adele sahibi de olursunuz. Kaslanan vücudunuzda yağ oranı az olduğundan ikinci bir definasyon dönemine de girmeniz gerekmez şahane olur...

Fakat eğer maddi durumunuz elverişliyse merdiven altı spor salonları yerine kurumsallaşmış çağdaş yerleri tercih etmenizi öneririm, öbür türlü para ve zaman kaybı olur. :)
Ektomorfun anlamını inceledim , maddesi maddesine benim vücût tipime uyuyor , tahmininiz başarılı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar