ben motor alana kadarki son 6-7 senede 60-65kg arasındaydım, hatta aldığım anda 60kg idim, 1 sene sonra 80kg oldum. nası oldu bende bilmiyorum ama
eyvallah kardeş sağol bende öyle yapıcam . Şu ramazan bi bitsin bakalım bir gelişme olmazsa gidîcem hekime .Gel güzel kardeşim bende fazlası ile var,ben sana şöyle bi 5-10 kg kadar vereyim:queen:.Boy:1,67 kilo ise:90 mübarek su içsem yarıyor beale:.
Şaka bir yana,sen istersen önce tıp uzmanlarına bir danış,herhangi bir rahatsızlık veya metabolizmik bir bozukluktan kaynaklanmıyorsa düzenli spor yapma ve uygun beslenme ile mutlu sona ulaşabilrsin diye düşünüyorum.
Kolay gelsin,saygılar.
darılmayın dostlar.
Aramızda doktor var mı?diyetisyen var mı?
bildiğim kadarı ile yok ama ne iş olsa yaparız ,her işi biliriz
Sonra" bu ülkede niye hiç kimse işini güzel yapmıyor" diye kızarız.
Toplumsal bilinçaltımız gereği herkes başkasının işine hevesli olduğundan kendi işimize de gereken enerji ve yoğunlaşma olmuyor.
Kilo kaybı kötü ve düzensiz beslenmeden kaynaklanabileceği gibi ciddi bir sorunun işaretçisi olabilir,kimseyi gereksiz tavsiyelerle oyalamaya hakkımız yok.Herhangi bir besin önerisiyle belki kilo almasını da sağlayabiliriz ama ya ciddi bir rahatsızlığın varlığını bu şekilde örtbas edersek vebalini kim üstlenecek?
Arkadaşımızın çare arayacağı yer tıbbi kurumlardır.
romen arkadaşın tatili bitirip ülkesine dönsün,o zaman kilo almaya başlarsın :queen:
Valla ben 17 yasındayım boyum 1.65 50 kilo idim.. calısıyorum 48 e düştüm amma evde oturup kola,cips,cigdem ne bulursam yerim..50-51 Gelir..
Spor yapmadan alinan protein kilo aldirmaz. Fazla alinan proteinin de depolanmadigini hatirliyorum. Programi guzel hazirlanmis bir spor ve duzgun beslenmeyle kilo almaya baslarsiniz. Sporla birlikte kullanilan kilo aldiricilar var fakat sizin icin uygun olur mu bilemiyorum. Onlarin amaci devasa kaslara enerji yetistirmek![]()
neyseeeeeee geri sildim... :sunny::joker:![]()
Romen fenadı hocam
![]()