yeni motosikletim kawasaki zx636r

evet arkadaşlar sonunda çocukluktan beri heves edip istedigim racing motosikletimi aldım.

geçen sene cbf 500 kullandım bir süre sonra sattım. amacım cbr 600f almaktı hatta aldım da fakat binmeden sattım. çünkü masraflıydı.

cbr 600 rr düşünürken 2005 model mavi renk kawasaki zx 636r aldım.

motosikleti istanbuldan aldım ve bugün binerek antalyaya getirdim. yolculuk hem keyifli hemde yorucu oldu. sag bilegim yolda gelirken epey agrıdı. ara ara dinlendim.

yalnız beni şaşırtan durum motosikletin yakıt tüketimi oldu. yaptıgım hesaplamada 100 km de 4.8 lt yakıt tüketim degeri çıktı. yani 700 km lik yolu 150 tl lik benzin ile geldim. açıkcası cbf 500 den daha makul bir tüketimi var.

üzerinde bogazdan itibaren komple akrapovic egsoz var. ve yol buldukça gazladım.

akşam üzeri geldigim için fotograf çekemedim. en kısa zamanda fotolarıda eklerim.

bu arada yolda memur beyler pusu kurmuş. 114 ile radara girdim. 151 lira yazdılar. ufak cc ile o hızda radara girsem zoruma gitmezde bu makina ile hemde aldıgım gün ceza yemem zoruma gitti. cezayı yazana dedim bu motosiklette 6 vites var ve 1. viteste 100 km hızı rahatlıkla geçiyor dedim. yapabilecegim birşey yok dedi. neyse

neyse saglık olsun sag salim geldik sadakamız olsun.

allah herkesin gönlüne göre versin.

Kocaeli İl Temsilcisi
hayırlı uğrurlu olsun kazasız kedersiz kullanmak nasib olsuninşallah , şu radara bir ben giremedim çokta mutluyum :cherry: :p

hayırlu ugurlu olsun..cezan da gelmiş.nazar kırıldı sanırım :) Allah kazasız belasız sürmeyi nasip eder inşallah..önemli olan bu

. cezayı yazana dedim bu motosiklette 6 vites var ve 1. viteste 100 km hızı rahatlıkla geçiyor dedim. yapabilecegim birşey yok dedi. neyse

1.vitesde 100 6. vitesde 600 mü ? :)

Merhabalar,Süper bir seçim Ben geçen seneki kazadan sonra ss kullanamıyorum çok üzüyor beni.Kawasaki kalitesi tartışılmaz zaten.....

ss,4 silindir.O nasıl yakıt tüketimi,aşık oluyorum sanırım:D

Hayırlı ve uğurlu olsun. Radara o hızla girersin tabi. Halbuki 200+ hızla geçseydin birşey olmazdı. :)

Hayırlısı olsun kazasız belasız kullanın işşallah.

......................................................bu arada yolda memur beyler pusu kurmuş. 114 ile radara girdim. 151 lira yazdılar. ufak cc ile o hızda radara girsem zoruma gitmezde bu makina ile hemde aldıgım gün ceza yemem zoruma gitti. cezayı yazana dedim bu motosiklette 6 vites var ve 1. viteste 100 km hızı rahatlıkla geçiyor dedim. yapabilecegim birşey yok dedi................

Böylece 6 vitesinizin yanında değişik devir seçenekleriniz olduğunuda öğrenmiş oldunuz :)

120 ile gidersen az yakar tabi.
Motora alis azcik ondan sonra hesapla bakalim ne kadar yakiyo.:mrgreen:
Sonra gel supersport topigine agla bizle beraber bi depoyla 100km gidemiyorum diye.:p

cok guzel secım benımde en sevdıgım kasalardan bırı 2005 ama 4,8 lt cok guzel ya ben 7,5 8 lıtrenın altına ınemıyorum valla (şehiriçi) neyse hayırlı olsun kazasız belasız surusler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar