yeni motosikletim kawasaki zx636r

hayırlı olsun güzel makinadır 636 .. kazasız belasız sürüşler

hayirli gunlerde kullan, Allah kaza beladan uzak tutsun.

teşekkür ederim allah tüm mtosiklet sürücülerine kaza bela göstermesin.

Kazasız belasız binmeniz dileğiyle...
Güzel bir tercih :)

teşekkürler.

hayırlı uğrurlu olsun kazasız kedersiz kullanmak nasib olsuninşallah , şu radara bir ben giremedim çokta mutluyum :cherry: :p

teşekkür ederim irfancıgım 150 cc üzerine geçersen birgün illaki gireceksin.

hayırlu ugurlu olsun..cezan da gelmiş.nazar kırıldı sanırım :) Allah kazasız belasız sürmeyi nasip eder inşallah..önemli olan bu

teşekkürler. inşallah ilk ve tek cezamız olur.

Hayırlı Ugurlu Olsunn

teşekkürler.

hayırlı olsun............

teşekkürler.

Yakıt tüketimi çok düşük değilmi? hayırlı uğurlu olsun.

teşekkürler. yakıt tüketimi net ölçülmüş degerdir. ama çok asılmadım. yolun bir kısmında yapım çalışması vardı. önümü gördükçe asıldım.

1.vitesde 100 6. vitesde 600 mü ? :)

düz mantıkla öyle ama reelde öyle degil.

Merhabalar,Süper bir seçim Ben geçen seneki kazadan sonra ss kullanamıyorum çok üzüyor beni.Kawasaki kalitesi tartışılmaz zaten.....

çok geçmiş olsun. 90 lı yıllarda kawasaki türkiyede çok popülerdi zzr1100-zzr600 ve sonrasında çıkardıgı zx serisi ile epey adından söz ettirdi. 2000 li yıllardan sonra ise üçük cc makina getirmeyişi ve rakipleri honda ve yamahanın küçük cc de ddaha fazla seçenek sunması ve alınabilirlik seviyesi nedeniyle rakiplerinin gerisinde kaldı. kalite olarak japonların kalitesi birbirine yakındır. birisi alır bir kawasaki evveliyatındada bakımsız bir makinaya denk gelir sonra bir yerden patlak verir marka karalaması yapılır. oysa kimse bilmez ki o makina atlayana kadar hangi apachilerin elinden geçti hangi ustanın olmadıgı yerde ustayım diye geçinenler tarafından yarım yamalak bakımları yapıldı.

böyle uzar gider.

Hayırlı olsun kazasız belasız cezasız sürüşler :)

teşekkürler.

Hayırlısı olsun kazasız belasız sürüşler. :)

teşekkürler.

Hayırlısı olsun kazasız belasız kullanın işşallah.

Böylece 6 vitesinizin yanında değişik devir seçenekleriniz olduğunuda öğrenmiş oldunuz :)

teşekkürler.

teşekkürler.

120 ile gidersen az yakar tabi.
Motora alis azcik ondan sonra hesapla bakalim ne kadar yakiyo.:mrgreen:
Sonra gel supersport topigine agla bizle beraber bi depoyla 100km gidemiyorum diye.:p

tecrübenize saygı duyarım. bu konuda haklısınız motosikleti çok zorlamadım. çünkü hem tecrübem yeterli degil hemde yollara güvenemedim.

neyse sorun yok tüketim bir miktar daha fazla çıkabilir şehir içinde en üzücü tarafı ise antalyada otoyol yok ve gazlamak biraz riskli.

hayılı olsun güzel seçim:cat:

teşekkürler.

cok guzel secım benımde en sevdıgım kasalardan bırı 2005 ama 4,8 lt cok guzel ya ben 7,5 8 lıtrenın altına ınemıyorum valla (şehiriçi) neyse hayırlı olsun kazasız belasız surusler

teşekkürler. motosikleti bende sevdim. atta 600rr bakınırken hiç aklımda yokken motosikletin görüntüsü duruşu beni cezbetti. diger 600 cc lerden biraz iri

yakıt tüketimine bende şaşırdım. bakalım şehir içindede birkaç kez ölçüm yaparım.

hayırlı olsun güzel makinadır 636 .. kazasız belasız sürüşler

teşekkürler.

hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Güle güle bin.

hayırlı uğurlu olsun...aga egsoz yamuk biraz sanki...:p

ama foto yok dimi pardon :p

Hayırlı uğurlu olsun kardesim daha şimdi arkadaslardan bu motor icin fikir almak üzere konu actım sonra bu başlığı gördüm :)seninde tavsiyelerini bekliyorum tekrar hayırlı olsun lastigin düz bassın :)

hayırlı olsun, bende cbr 600f almayı düşünüyorum 2011-2012... sen neden masraflı buldun?

birkaç resim.

7qsG4.jpg

Ke7PA.jpg

JRp69.jpg

Ekljz.jpg

D20El.jpg

4xi5B.jpg

CIyVO.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar