Arkadaslar bileniniz var mı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-kirmizi-siyah-orjinal-24000km-85174381/detay
Hayırlı satışlar Tuğramakınada sıkıntım yok hocam makınam masallah mermı gıbı ama nakıt sıkıntım var yoksa sezonda vermem makına
aklında bulunsun makına
Erhan gideceğin yerin önüne dek götür orada bisiklet gibi kilitle. Tabii uzun dönem parktan bahsetmiyorsanbeyler kızılayda motor nereye bırakılabilir...Otoparklar da olur ya da güvenli olarak koyabileceğimiz bi yer var mı...kilitle bağlayabilirim...
Erhan gideceğin yerin önüne dek götür orada bisiklet gibi kilitle. Tabii uzun dönem parktan bahsetmiyorsan
[/SIZE]
[/COLOR]Yunus, polikarbon çakmak soketini Ankara'da Kaftanoğlu satıyormuş. Oradan almayı düşünüyorum, bu arada gaz yağlarınız da hazır (Erhan, Selçuk, Yunus, Murat, Ünal), en yakın buluşmada teslim edebilirim.
bu arda yunus olum senin şu adamı taciz et bi...çük kadar ampülü getiremedi bi..
la şu koçtaştan falan al madem sen böle olmicak bu anasını satim bide İBAN yolla paranı iade yapayım :mrgreen: bu adamın getireceği yok..yahut bülent alsın gelsin la ne uğraşıyoz biz?
Sözü bülent69 a devrederek gidiyorum...
yok abi kısa süreli bi iş falan olduğunda...
bu arda yunus olum senin şu adamı taciz et bi...çük kadar ampülü getiremedi bi..
la şu koçtaştan falan al madem sen böle olmicak bu anasını satim bide İBAN yolla paranı iade yapayım :mrgreen: bu adamın getireceği yok..yahut bülent alsın gelsin la ne uğraşıyoz biz?
Sözü bülent69 a devrederek gidiyorum...
Abi alın şurdan gitsin yaa:
http://s.dealextreme.com/search/strobe.html?category=712
5-10$ arası bi dolu model var. Kargo da bedava. 14-30gün arası teslim garanti. Çoktan gelmişti şimdiye :cat:
Sakarya' da eski SSK binası var şimdi bizim belediyenin orası o binada başkanlıkla zabıtalar var hemen Karacan'ın karşısı benim motorda orda zabıtalara söylüyorum kimseyi yaklaştırmıyorlar. Saat 21:00'a kadar orda motorum yanına bırakabilirsin.beyler kızılayda motor nereye bırakılabilir...Otoparklar da olur ya da güvenli olarak koyabileceğimiz bi yer var mı...kilitle bağlayabilirim...
merhaba beyler akşam dolaşacak var mı? dolanalım beraber sıkıldım yahu.
bende baktım ama göremedim demin :silent: önemli değil abi bana ucuza geldi zaten onlar..Sağol, sen onu harcama o zaman; az önce baktım netten Marintek'e gelmiş. Daha önce ellerinde yoktu. Siparişini geçtim.
Abi alın şurdan gitsin yaa:
http://s.dealextreme.com/search/strobe.html?category=712
5-10$ arası bi dolu model var. Kargo da bedava. 14-30gün arası teslim garanti. Çoktan gelmişti şimdiye :cat:
Len deccall, demedim mi olm son kalan osram night breaker i ben aldım diye, hayır bitmese alırım sorun değil ama bitti işte.
Evini de biliyom zaten, dur ben seni de evinden aldırayım kuvvetmacunuyla beraber![]()
sorma hocam ya, yallı yunusun işi işte...kendine aldı ampülü bizimkini sallıyo..o değil alacağımız da sık bulunan osram night breaker ampül...öyle çine bulaşacak kadar bi malzeme değil..
Heee ben de hala su çakarlı led'ler sandımPardon yaa =D
merhaba beyler akşam dolaşacak var mı? dolanalım beraber sıkıldım yahu.
hanım istanbul'daydı geldi bebişide çok özlemişim 2-3 gün vakit geçirdik beraber motorda aşagıda yatıyor gezeyim kendine gelsin biraz