[Ankara - MT]

Olm beni cildirtacaksiniz lan sizz, bigun hornet bigun er6, yiter lan ben de insanimmm yaa, valla bi gaza gelip bankaya gidersem bi ton kredi borcuyla cikabilirim hic belli olmaz:)

Bu arada sabahtan beri islikla hangi melodiyi caliyorum bil bakalim Erhan :) Allah belani verecek senin, hep senin yuzunden:)

Olm beni cildirtacaksiniz lan sizz, bigun hornet bigun er6, yiter lan ben de insanimmm yaa, valla bi gaza gelip bankaya gidersem bi ton kredi borcuyla cikabilirim hic belli olmaz:)

Bu arada sabahtan beri islikla hangi melodiyi caliyorum bil bakalim Erhan :) Allah belani verecek senin, hep senin yuzunden:)

insanların içinde fazla yüksek sesle çalma:)
her an çevrene toplananlar olabilir:)

valla hacı sorma...bu daha iyi motor isteme işi sanırım başlarda oluyo...imkan olup hepsini deneyen mütevazi bişeyle yaşamına devam ediyo genelde değiştirme düşüncesi olmadan...benim gördüğüm bu şekilde...

Geçengün bende kaza yaptım motor düşmedi ama ben düştüm motoru tutmak için kıl köklerindeki kaslara kadar kullandım ama sol diz gitti motorun ağırlığıda binince dize çakıl battı(aynen kaçtı dize çakılın geldiği yerde göçük vardı) Namussu... bmw7 serisi önüme makas attı bende fren yaptım ama hız 70-80 vardı sol tarafta refüj kaçamadım aniden duruncada motor resmen o ağırlığıyla sola devrilecekti bende asıldım tuuttum ama yere sol dizimi refüjede sol omzumu ve sırtımı dayadım biraz morluklar var ama başka bişeyde yok hep cana geleceğine mala gelsin denir ama buda can sayılır :)

er-6 kargacık burgacık hornette büyük zaten boşver bülent başgan , senin seleye sana özel bi sissy yaptık mı ohhh televizyon bile koyarsın öne yata yata izler gezersin =)

Geçengün bende kaza yaptım motor düşmedi ama ben düştüm motoru tutmak için kıl köklerindeki kaslara kadar kullandım ama sol diz gitti motorun ağırlığıda binince dize çakıl battı(aynen kaçtı dize çakılın geldiği yerde göçük vardı) Namussu... bmw7 serisi önüme makas attı bende fren yaptım ama hız 70-80 vardı sol tarafta refüj kaçamadım aniden duruncada motor resmen o ağırlığıyla sola devrilecekti bende asıldım tuuttum ama yere sol dizimi refüjede sol omzumu ve sırtımı dayadım biraz morluklar var ama başka bişeyde yok hep cana geleceğine mala gelsin denir ama buda can sayılır :)

geçmiş olsun ozan...valla o süratte ucuz atlatmışsın...aniden durunca motor nasıl yatma eğilimine giriyo onu çözemedim...

Yaw aslinda en iyisi bir sene daha kullanip sonra satmak, o zamana kadar para da biriktirmis olurum biraz ama iste rahat durmuyolar ki, hergun baska bir ilan, baska bir link, sahibindene bi giriyorum 2 saat cikamiyorum anasini satayim:)

Valla hepsini denemek lazim cesit olarak, ondan sonra da hangisinin sana en cok uyduguna karar verip, soyle 650-750 lik bisey alip uzun sure kullanican, olayi cozmus adamlar tabii ki bizim gibi onu mu alayim bunu mu alayim demiyolar, ama bizim o seviyeye gelmemize daha var:)

Çok geçmiş olsun. Ucuz atlatılmış cidden. :(

geçmiş olsun ozan...valla o süratte ucuz atlatmışsın...aniden durunca motor nasıl yatma eğilimine giriyo onu çözemedim...
Motoru tam dikmeden fren yapınca yatma eğilimdedir ya motor, muhtemelen öyle oldu.

o kadar hızlı olduki ne yaptığımı bende anlamadım tamamen beyin devre dışıydı refleksler yaptı ne yaptıysa ama ne kadar aralara girmesem de ne kadar yavaş gitsemde en fazla o da önüm açıksa 120 yapsamda adamlar(mı?) sırf korkutmak için bi anda önüne kırıyorlar. Kıskançlık olduğunu sanmam adam arabasını satsa 10 tane alır bunlardan kesinlikle şu gidona takılan kameralardan alacağım bişey olsa ölsek neden nasıl olduğunu kim yaptığını kimseler bilmeyecek alıp kaydedeceğim sonra Egsozu olan Shadowcu kardeşimden(ne zaman yanıma gelse motora gaz veriyo:mrgreen:) plakayı verip adresini alcaz. Hep beraber elimize sprey boyaları alıp arabasını bi güzel boyayacağız çözüm bu.

Geçmiş olsun kardeşim, ciddi birşey olmamasına sevindim ama insan motoru kırmayayım diye kendini bu kadar harap eder mi yav, senin yaptığın şey saf kas gücü kullanmak :mrgreen:

Geçmiş olsun Ozan. Bu günlerde (sıcak+ramazan) özellikle gündüzleri (iftara kadar) trafikte çok dikkatli olun arkadaşlar. Sıcak ve oruç, zaten çok normal (!) olan insanlarımızı daha da normal yapıyor.

Termitin nasıl yapıldıgını gayet iyi biliyorum nasıl bildiğimi sormayın ama biraz talaş halinde metal tozuna ihtiyaç var okadar sonra bunu kutukolaya koy ardından pamuğa sar üstüne yanmış motor yağı komyondan çıkarsa iyidir. sonra yapıştır fitili ateşle Çine kadar delik açılmış olur :queen:

Sen hayattamısın la? arada bi selam verde yüzünü bari unutmayalım olm!!

Birde arkadaşlar yarınki organizasyon için bi liste yapmadık daha sanki??

Hüseyin Başgana söylemiştim ama sallamadı bizi anlaşılan :queen:

o zaman ben başlıyorum

1-GaCCaLL
2-Nezih77
3-Bülo
4-SeÇ(Eski SelcukCBR) :queen:
5-Şuberk
6-Erro
7-??

Edit: Hocam Geçmiş olsun anlattığına göre ucuz atlatmışssın...

İftar Organizasyonu;

1-GaCCaLL
2-Nezih77
3-Bülo
4-SeÇ(Eski SelcukCBR) :queen:
5-Şuberk
6-Erro
7-Koray
8-
9-
10-

Sadece mangal mı yoksa başka birşey de yiyecek miyiz iftarda, mesela herkes birer bardak getirirse hazır çorba alınıp mangalda su ısıtılaraktan çorba ile de iftara başlanabilir diyorum, bu da bi fikir :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende varım, geleceğimde buluşma yerini bilmiyorum ben. Yunusgil parkı nere ?

harita felan gönderen olursa sevinirim

1-GaCCaLL
2-Nezih77
3-Bülo
4-SeÇ(Eski SelcukCBR)
5-Şuberk
6-Erro
7-Koray
8-makseli (Mustafa)
9-
10-

arkadaşlar, bugun motorsikletimi (mavi ER5) sattım. Bir iki kez sizinle surme sansim oldu, keyif aldim. umarim seneye yeni bir motorsiklet ile sahalara donebilirim.

Ozan arkadasim sana da gecmis olsun, gercekten anlattigin hizlarda bir iki morluk ile yirtmis olman gercekten sevindirici.

zaten sessiz takipcilerdendim simdi yeni motor alanakadar tamamen gorunmez takipci olacagim.
hepinize keyifli, kazasiz belasiz surusler dilerim.

evren

arkadaşlar, bugun motorsikletimi (mavi ER5) sattım. Bir iki kez sizinle surme sansim oldu, keyif aldim. umarim seneye yeni bir motorsiklet ile sahalara donebilirim.

evren hocam hayırlı olsun gönül isterdi ki birlikte daha çok zaman geçirebilelim yol yapalım ama olsun yine yaparız nasipse..

1-GaCCaLL
2-Nezih77
3-Bülo
4-SeÇ(Eski SelcukCBR)
5-Şuberk
6-Erro
7-Koray
8-makseli (Mustafa)
9-turgay
10-

***Bilmeyenler için Yunuspark; Gençlik caddesi üzerinde Anıtkabire gidiş yönünde sağdan 3. sokakta yer almaktadır bilgilerinize sunulur .

Motosikleti
VFR1200X
1-GaCCaLL
2-Nezih77
3-Bülo
4-SeÇ(Eski SelcukCBR)
5-Şuberk
6-Erro
7-Koray
8-makseli (Mustafa)
9-turgay
10-şener

***Bilmeyenler için Yunuspark; Anıttepede, Hürriyet ilköğretim okulunun hemen arkasında yer almaktadır bilgilerinize sunulur .

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1-GaCCaLL
2-Nezih77
3-Bülo
4-SeÇ(Eski SelcukCBR)
5-Şuberk
6-Erro
7-Koray
8-makseli (Mustafa)
9-turgay
10-şener
11-soner
12-alican
13-murat
14-haydar
15-?
16-?
12 kişi de belki demiş :)
0538 489 90 95 hüseyin
Bilmeyenler için Yunuspark; Anıttepede, Hürriyet ilköğretim okulunun hemen arkasında yer almaktadır bilgilerinize sunulur.

evren hocam hayırlı olsun gönül isterdi ki birlikte daha çok zaman geçirebilelim yol yapalım ama olsun yine yaparız nasipse..

***Bilmeyenler için Yunuspark; Gençlik caddesi üzerinde Anıtkabire gidiş yönünde sağdan 3. sokakta yer almaktadır bilgilerinize sunulur .

1-GaCCaLL

***Bilmeyenler için Yunuspark; Anıttepede, Hürriyet ilköğretim okulunun hemen arkasında yer almaktadır bilgilerinize sunulur .

1-GaCCaLL

Bilmeyenler için Yunuspark; Anıttepede, Hürriyet ilköğretim okulunun hemen arkasında yer almaktadır bilgilerinize sunulur.

erhan nerdesin la şu sık kullanılanlardan çıkarda bi nokta atışı yap hele :) beceremiyolar arkadaşlar.. :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar