Bİr Titan'ın Hurdalıktan kurtuluşu..(Restorasyon)

gemicinin istediği rüzgar her zaman aynı yönden esmez :) konu sahibi arkadaşımadır sözüm ,işin içine inciği binciği girmeye görsün 1 ay değil biz ona 1.5 ay diyelim :)

detaylı foto beklerük, şasiyi spreylemi boyadınız ?

bu arada fatih ve adem ayrılın uleyyyynnn, vallaha ayırmam bak :cherry:
boyaya bakılırsa spreyle hacı aama adam elindeki imkanlarla yapiyor belkide tamamen sende tabanca varmiydı kompresör falan :p

Kocaeli İl Temsilcisi
boyaya bakılırsa spreyle hacı aama adam elindeki imkanlarla yapiyor belkide tamamen sende tabanca varmiydı kompresör falan :p

:) spreyle mi diye sormamdaki amaç alt zeminin pürüzlü oluşundan dolayıydı boya işi spreylede olsa daha güzel olurdu :) ama emek var ,yiğidi öldürecen hakkını vereceksin :) toplanacak motor honda titansa buna yakışır olmalı 2 yıl sonra çöpe atılacak bir motor değil ,güzel ve orjinaline sadık kalınarak orjinal parçalarla toplandığında güzel bir alet olur o anlamda şey ettimdi :)

o şaisiyi ortaya çıkarıp toplamak bir kaç gün alır , elektirik tesisatı ,kılı tüyü vs her zaman sökülen bir parça değilki o anlamda :)

belkide kompresörle atılmıştır , zemin temizliği tam yapılmamıştırda o yüzden bize böyle gelmiştir , yada resim ve ışık ortamı bizi yanıltıyordur :) valla benim suçum yok ben gördüğümü söyledim hakim bey :cherry: :p

:) spreyle mi diye sormamdaki amaç alt zeminin pürüzlü oluşundan dolayıydı boya işi spreylede olsa daha güzel olurdu :) ama emek var ,yiğidi öldürecen hakkını vereceksin :) toplanacak motor honda titansa buna yakışır olmalı 2 yıl sonra çöpe atılacak bir motor değil ,güzel ve orjinaline sadık kalınarak orjinal parçalarla toplandığında güzel bir alet olur o anlamda şey ettimdi :)

o şaisiyi ortaya çıkarıp toplamak bir kaç gün alır , elektirik tesisatı ,kılı tüyü vs her zaman sökülen bir parça değilki o anlamda :)

belkide kompresörle atılmıştır , zemin temizliği tam yapılmamıştırda o yüzden bize böyle gelmiştir , yada resim ve ışık ortamı bizi yanıltıyordur :) valla benim suçum yok ben gördüğümü söyledim hakim bey :cherry: :p
bilemeycem gayri ama böyle motoruyla uğraşan herkesi desteklerim kompresör ve tabancı varmı demiştim senin tükkanda :mrgreen:

kompresör var dabanca 14 lü filan olmazmı ? :cherry:
bize ters 14 lü aga bize gelmez boya dabancası:mrgreen: eski bi ybr alıp toplayasım varda bayramdan sonraya artık sahibinden de bi ybr vardı 1000 gaymeye alınır.. köyde binerdim ona hemde burda bi kaç ay toplardım uğraşmak lazım hep motora bin bin olmuyor:p

Kocaeli İl Temsilcisi
bize ters 14 lü aga bize gelmez boya dabancası:mrgreen: eski bi ybr alıp toplayasım varda bayramdan sonraya artık sahibinden de bi ybr vardı 1000 gaymeye alınır.. köyde binerdim ona hemde burda bi kaç ay toplardım uğraşmak lazım hep motora bin bin olmuyor:p

ohoooooo daha sen motürü alıcaksın :silent: kolay gelsin şimdiden :)

F54

gemicinin istediği rüzgar her zaman aynı yönden esmez :) konu sahibi arkadaşımadır sözüm ,işin içine inciği binciği girmeye görsün 1 ay değil biz ona 1.5 ay diyelim :)

bu arada fatih ve adem ayrılın uleyyyynnn, vallaha ayırmam bak :cherry:
gel senle de kapışalım o plastik bidondan motoruna yağ eklemeyi ihmal etme bak yolda kalırsan ittirmesi zor olur:mrgreen:
nede olsa yavru enduro yani senin onu taşıman onun seni taşıdığı gibi kolay olmaz:pl:

---------- Post added at 23:40 ---------- Previous post was at 23:33 ----------

olum beni takip etmekten vazgeç. Varsa bi bildiğin, beni geç :queen: fatihe atış talimi yapıyoz burdan görmüyonmu? :pl:
adem al sana ybr foto su sende at bi resim de arkadaşlar karar versin..

bak kar kış demeden geziyor aslan parçası sende karda geziyorsan at resim yoksa senin ki bulutlu hava da bile yola çıkmaz mı nazlı bebe

Kocaeli İl Temsilcisi
gel senle de kapışalım o plastik bidondan motoruna yağ eklemeyi ihmal etme bak yolda kalırsan ittirmesi zor olur:mrgreen:
nede olsa yavru enduro yani senin onu taşıman onun seni taşıdığı gibi kolay olmaz:pl:

---------- Post added at 23:40 ---------- Previous post was at 23:33 ----------

adem al sana ybr foto su sende at bi resim de arkadaşlar karar versin..

[url]http://c1207.hizliresim.com/z/u/b3vu8.jpg[/url]

bak kar kış demeden geziyor aslan parçası sende karda geziyorsan at resim yoksa senin ki bulutlu hava da bile yola çıkmaz mı nazlı bebe

[url]http://c1207.hizliresim.com/z/u/b3vwu.jpg[/url]

[url]http://c1207.hizliresim.com/z/u/b3vyd.jpg[/url]

len ybr ye laf sölemek haddimize mi düşmüş baksana 600 RR gibin duruyo kerata :cherry: :queen:

cepten nası foto atılıyo öğrette atalım. Gezi bölümünde 2 titanında fotoları var. Karda motor görsün gözün. Açta bi bak tekrar. Olum benim motur senin moturu döver. Boşuna çırpınma :queen:

F54

cepten nası foto atılıyo öğrette atalım. Gezi bölümünde 2 titanında fotoları var. Karda motor görsün gözün. Açta bi bak tekrar. Olum benim motur senin moturu döver. Boşuna çırpınma :queen:
adem kıvırmak saaa çok yakışiyi haberin olsun:p

Kocaeli İl Temsilcisi
aman abi ya cbf yanında benim motür pisiklet gibin kalır:cherry:

ehemmm ühümmm :cherry: ::pala:::cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:01 ----------

gezi bölümünde benim canavarı görmedinmi? Allah aşkına cepten foto nasıl yüklerim biliyosan yaz. Bilgisayardan hiç anlamam. Cep daha pratik yazma konusunda.

ademmm benim filmi yedin akşam akşam git yatağına zıbar artık :cherry: :p bırak uyma şu f54 adamına :)

neyse cancanlar ben kaçtım hayorlı sahurlar diyeyim ne diyeyim başka , öperim gıdışınızdan :)

F54

ehemmm ühümmm :cherry: ::pala:::cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:01 ----------

ademmm benim filmi yedin akşam akşam git yatağına zıbar artık :cherry: :p bırak uyma şu f54 adamına :)

neyse cancanlar ben kaçtım hayorlı sahurlar diyeyim ne diyeyim başka , öperim gıdışınızdan :)
abi sana da iyi akşamlar:)
cbf 1 tane ya hayatımda bildiğim en sağlam en güzel motor:bestmt:
benim aparatlar ne alemde irfan abi bak sana güvenip sağa sola gitmiyorum haberin olsun bayram günü kapını çalarım:thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

:cherry:
spreyle boyadım ama galiba hoş durmadı.. tekrar zımpara atcam galiba pütürlerin kaybolması lazım..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar