adem abi bak yine dedin tokatladım geçerim laflarını ben mi diyorum diyordun işte kanıtı![]()
![]()
![]()
olum beni takip etmekten vazgeç. Varsa bi bildiğin, beni geç :queen: fatihe atış talimi yapıyoz burdan görmüyonmu?
adem abi bak yine dedin tokatladım geçerim laflarını ben mi diyorum diyordun işte kanıtı![]()
![]()
![]()
boyaya bakılırsa spreyle hacı aama adam elindeki imkanlarla yapiyor belkide tamamen sende tabanca varmiydı kompresör falangemicinin istediği rüzgar her zaman aynı yönden esmezkonu sahibi arkadaşımadır sözüm ,işin içine inciği binciği girmeye görsün 1 ay değil biz ona 1.5 ay diyelim
detaylı foto beklerük, şasiyi spreylemi boyadınız ?
bu arada fatih ve adem ayrılın uleyyyynnn, vallaha ayırmam bak :cherry:
boyaya bakılırsa spreyle hacı aama adam elindeki imkanlarla yapiyor belkide tamamen sende tabanca varmiydı kompresör falan![]()
bilemeycem gayri ama böyle motoruyla uğraşan herkesi desteklerim kompresör ve tabancı varmı demiştim senin tükkanda :mrgreen:spreyle mi diye sormamdaki amaç alt zeminin pürüzlü oluşundan dolayıydı boya işi spreylede olsa daha güzel olurdu
ama emek var ,yiğidi öldürecen hakkını vereceksin
toplanacak motor honda titansa buna yakışır olmalı 2 yıl sonra çöpe atılacak bir motor değil ,güzel ve orjinaline sadık kalınarak orjinal parçalarla toplandığında güzel bir alet olur o anlamda şey ettimdi
o şaisiyi ortaya çıkarıp toplamak bir kaç gün alır , elektirik tesisatı ,kılı tüyü vs her zaman sökülen bir parça değilki o anlamda
belkide kompresörle atılmıştır , zemin temizliği tam yapılmamıştırda o yüzden bize böyle gelmiştir , yada resim ve ışık ortamı bizi yanıltıyordurvalla benim suçum yok ben gördüğümü söyledim hakim bey :cherry:
![]()
bilemeycem gayri ama böyle motoruyla uğraşan herkesi desteklerim kompresör ve tabancı varmı demiştim senin tükkanda :mrgreen:
bize ters 14 lü aga bize gelmez boya dabancası:mrgreen: eski bi ybr alıp toplayasım varda bayramdan sonraya artık sahibinden de bi ybr vardı 1000 gaymeye alınır.. köyde binerdim ona hemde burda bi kaç ay toplardım uğraşmak lazım hep motora bin bin olmuyorkompresör var dabanca 14 lü filan olmazmı ? :cherry:
bize ters 14 lü aga bize gelmez boya dabancası:mrgreen: eski bi ybr alıp toplayasım varda bayramdan sonraya artık sahibinden de bi ybr vardı 1000 gaymeye alınır.. köyde binerdim ona hemde burda bi kaç ay toplardım uğraşmak lazım hep motora bin bin olmuyor![]()
bi tane var zaten ikinciyide bi ara alıcaz ya bayramdan sonra engeç şu ara likitide sıkıntım varda:queen:ohoooooo daha sen motürü alıcaksın :silent: kolay gelsin şimdiden![]()
bi tane var zaten ikinciyide bi ara alıcaz ya bayramdan sonra engeç şu ara likitide sıkıntım varda:queen:
gel senle de kapışalım o plastik bidondan motoruna yağ eklemeyi ihmal etme bak yolda kalırsan ittirmesi zor olur:mrgreen:gemicinin istediği rüzgar her zaman aynı yönden esmezkonu sahibi arkadaşımadır sözüm ,işin içine inciği binciği girmeye görsün 1 ay değil biz ona 1.5 ay diyelim
bu arada fatih ve adem ayrılın uleyyyynnn, vallaha ayırmam bak :cherry:
adem al sana ybr foto su sende at bi resim de arkadaşlar karar versin..olum beni takip etmekten vazgeç. Varsa bi bildiğin, beni geç :queen: fatihe atış talimi yapıyoz burdan görmüyonmu?l:

gel senle de kapışalım o plastik bidondan motoruna yağ eklemeyi ihmal etme bak yolda kalırsan ittirmesi zor olur:mrgreen:
nede olsa yavru enduro yani senin onu taşıman onun seni taşıdığı gibi kolay olmazl:
---------- Post added at 23:40 ---------- Previous post was at 23:33 ----------
adem al sana ybr foto su sende at bi resim de arkadaşlar karar versin..
[url]http://c1207.hizliresim.com/z/u/b3vu8.jpg[/url]
bak kar kış demeden geziyor aslan parçası sende karda geziyorsan at resim yoksa senin ki bulutlu hava da bile yola çıkmaz mı nazlı bebe
[url]http://c1207.hizliresim.com/z/u/b3vwu.jpg[/url]
[url]http://c1207.hizliresim.com/z/u/b3vyd.jpg[/url]
aman abi ya cbf yanında benim motür pisiklet gibin kalır:cherry:len ybr ye laf sölemek haddimize mi düşmüş baksana 600 RR gibin duruyo kerata :cherry: :queen:
adem kıvırmak saaa çok yakışiyi haberin olsuncepten nası foto atılıyo öğrette atalım. Gezi bölümünde 2 titanında fotoları var. Karda motor görsün gözün. Açta bi bak tekrar. Olum benim motur senin moturu döver. Boşuna çırpınma :queen:
adem kıvırmak saaa çok yakışiyi haberin olsun![]()
aman abi ya cbf yanında benim motür pisiklet gibin kalır:cherry:
gezi bölümünde benim canavarı görmedinmi? Allah aşkına cepten foto nasıl yüklerim biliyosan yaz. Bilgisayardan hiç anlamam. Cep daha pratik yazma konusunda.
abi sana da iyi akşamlarehemmm ühümmm :cherry: :ala:::cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:01 ----------
ademmm benim filmi yedin akşam akşam git yatağına zıbar artık :cherry:bırak uyma şu f54 adamına
neyse cancanlar ben kaçtım hayorlı sahurlar diyeyim ne diyeyim başka , öperim gıdışınızdan![]()
spreyle boyadım ama galiba hoş durmadı.. tekrar zımpara atcam galiba pütürlerin kaybolması lazım..gemicinin istediği rüzgar her zaman aynı yönden esmezkonu sahibi arkadaşımadır sözüm ,işin içine inciği binciği girmeye görsün 1 ay değil biz ona 1.5 ay diyelim
:cherry: