[Ankara - MT]

Layyynnnnn adami hasta etmeye mi calisiyosunuz, daha dun baktim hornetlere netten, bu alette ilk baktigim makinaydi Ankara olmasindan oturu, icim gittiydi :) acaba 11 e er6n olmasa da 12 ye hornet mi olsa falan diye hayallere dalmistim:) Olm bilerek mi yapiyonuz boyle ilanlari koyuyosunuz buraya, adamin ruh sagligini bozuyonuz yaa, almiyom lan param yok, kredi cek cek nereye kadarr, 3 cekerim diyodum, 4 oldu 5 oldu 6 oluyor, az kaldi sayenizde 7 de olur :pr:

Dun sayisal ciksa kac motorum olur baslikli hayalde 3 le baslayip 4-5-6-7 derken doyumsuz oldugum kanisina vardim. Bize motor yetmez, ne kadar para, o kadar motor arkadasss :)

beyler iki arkadaşım motorlarını satacak fakat ilana çıkmadılar...birisi 2007 model suzuki intruder 250, diğeri de cbf 500

intruder bayandan 12000km olması lazım...8 000 lira gibi bi rakam düşünüyodu...cbf 500 ün tam modelini ve km sini bilmiyorum ama 10500 rakamları dolanıyo ağzında...haber vereyim dedim...

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:06 ----------

bu arada motoru 4000 bakımı için servise bıraktım...

1,5 litre motul yağ litresi 27 lira
42 lira işçilik
Hava filtresi vs dediler...100 lira

Zinciri yağlayalım mı dediler önce yağlayın dedim...sonra 7 lira balata spreyi, 10 lira da motul ile yağlama dedi...hop dedim boşver yağlamayı bebeğim...ben hallederim...17 liraya zincir mi yağlanır...mobillerle yğalarlarsa 7+5 olacaktı...
Yuh yaaa naapıyolar öyle :s 4,000km'de hava filtresi niye değişiyor ayrıca saçmalamışlar resmen :S

Yuh yaaa naapıyolar öyle :s 4,000km'de hava filtresi niye değişiyor ayrıca saçmalamışlar resmen :S

pardon hocam...az önce faturayı da aldım da yağ filtresi olacak o...

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:52 ----------

beyler napıyosunuz sesiniz soluğunuz çıkmıyo...eridiniz mi sıcaktan..?

ben az önce bi iş için dışarı motorla çıkayım dedim de demez olaydım:)
hem dışarıya çıkan kendimi hem de motorla çıkan aklımı kınıyorum:)

memlekette kışın -24 ü gördüm..şimdi de minimum 40...arada bu kadar fark olur mu kardeşim ya...

Olm ben klimasız arabayla Atakule den sokullu ya gittim, geldim ve bildiğin koltuğa yapıştım, aklı olan dışarı çıkmaz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu saatte araba ile çıkmak kuluçlara iyi gelir, bi tane bile kalmaz :)

Erhan bende öğlen sıcağında Kızılaya gittim geldim.

eminim selülit felan varsa kalmamıştır bende :)

28 inde yani 2 gün sonra Buluşma var. Sıcakta dışarı çıkmayın. Zaten 2 teker üstündesiniz, bayılıp düşüyüm neyim demeyin o_O

pardon hocam...az önce faturayı da aldım da yağ filtresi olacak o...

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:52 ----------

beyler napıyosunuz sesiniz soluğunuz çıkmıyo...eridiniz mi sıcaktan..?

ben az önce bi iş için dışarı motorla çıkayım dedim de demez olaydım:)
hem dışarıya çıkan kendimi hem de motorla çıkan aklımı kınıyorum:)

memlekette kışın -24 ü gördüm..şimdi de minimum 40...arada bu kadar fark olur mu kardeşim ya...

Olm ben klimasız arabayla Atakule den sokullu ya gittim, geldim ve bildiğin koltuğa yapıştım, aklı olan dışarı çıkmaz.

Hafta içi takılmıyoruz hiç bu aralar, herkes mayışmış sıcaktan.

benim ev serin normalde ama kalabalıklaşınca bi etjisi kalmıyo :queen: akşama gelin madem dün bülentede ayıp oldu zaten.Olm hüseyin abi bile telefonu duymuş benim yanımda halbüki inan ölü gibi uyumuşum...

---------- Post added at 16:46 ---------- Previous post was at 16:30 ----------

Parkta yahut kapının önünde ıslak çay veya soğuk kola falan içeriz en azından..

Yok lan ne ayıp olacak uyuyan güzelim benim:) Ulustan gelirken sizin o tarafa döndüm işte, geçerken uğrayım diye, açmayınca da aklıma geldi, dedim ya evde değil, ya da uyuyo diye, geliriz olm kaçmıyon ya, zaten bana borcun var kaçamazsınnnn:) Valla hava durumuna göre gelebilirim de, eve de gidebilirim, hele bi akşam olsun da bakarız haci.

Motosikleti
VFR1200X
Yok lan ne ayıp olacak uyuyan güzelim benim:) Ulustan gelirken sizin o tarafa döndüm işte, geçerken uğrayım diye, açmayınca da aklıma geldi, dedim ya evde değil, ya da uyuyo diye, geliriz olm kaçmıyon ya, zaten bana borcun var kaçamazsınnnn:) Valla hava durumuna göre gelebilirim de, eve de gidebilirim, hele bi akşam olsun da bakarız haci.

Akşam oldu hala bi ses çıkmamış senden neiş?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gelen varsa bekleriz çayımız demini almak üzere yani :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar