Uğur, pompa alacaksan motor bloğu alüminyum veya metal olanlardan al, plastik olanlar da var piyasada, onları boşver. Bunlardan (özellikle) Bauhaus, Praktiker ve koçtaş gibi yapı marketlerinde bulabilirsin gibi geliyor. Ve tabii herşeyin olduğu yer; Ulus, Posta Caddesi. Oradaki iş yerlerinde ne ararsan bulursun. Fiyatı da pazarlığa açık bir halde daha uygun olabilir.
Ayrıca Erhan'ın paylaştığı ledler bende de var, ama tek led (ampul). Çin malı çok uyduruk şeyler. Enerjiyi ilk verdiğinde sabit yanıyor, kesip tekrar verdiğinde çakar yanıyor. Ben direk olarak duya giden + kabloya minik bir anahtar koydum. Erhan'ın ise 2 tane park lambası var, bunları birleştirip tek anahtardan kontrol etmek gerekir.
Abi Erhan'ın aldığı da aynı ürün merak etme. Sadece dealextreme yerine sahibinden'den almış
Metal ayak pompasını kırdım dağıttım zaten =D Kompresörlü de gördüm aynı yerde ama üzerlerindeki basınç ölçerler birebir aynı dandiklikteydi yani güvenemedim
Ulus olayına gelince de Abi ben Armada'dan sonrasına geçmiyorum hayati bir mesele olmadıkça
---------- Post added at 15:40 ---------- Previous post was at 15:33 ----------
Bu gün var mı aksiyon peki millet?