Erhan senin plakanin sonu 4044 mu?
Bugun Incekten cayyoluna inip orda Umitkoy'e devam eden bi CBR250 gordum siyah Bering mont beyaz kask vardi. Araba vardi bende de gecerken dondum baktim goz goze geldik hatta ama bilemedim =D
Arkadaşlar daha öncede yazmıştım ama mesaj kaynadı arada. Ben GV 650 için egzos susturucu bakıyorum..
Nereden temin edebilirim, susturucu fiyatları ne kadar??
Arkadaşlar daha öncede yazmıştım ama mesaj kaynadı arada. Ben GV 650 için egzos susturucu bakıyorum..
Nereden temin edebilirim, susturucu fiyatları ne kadar??
Fatih hocam susturucuyu "Özen Motor" dan aldım ben, link ten inceleyebilirsin...
http://www.ozenmotor.com.tr/65-818-SUSTURUCU_1516.html#0
Bunların çap ölçüleri var yanlız, uymazsada flanşla uydurabiliyorsun gerçi, soracağın birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım!!
bakım olalı 1100km oldu. sabah bakayım bakmadım doğrusu. bi cesaret işe getirsem mi yolda kalırım diye düşünüyorum.
bakım olalı 1100km oldu. sabah bakayım bakmadım doğrusu. bi cesaret işe getirsem mi yolda kalırım diye düşünüyorum.
yunus sabah baktım yağ kalmamış motorda lamba da yanmadı bu gün yağ alıp ekleyecegim neden eksildi anlamadım. yağsız motoru sürdük umarım contaları yakmamıştır.illa motorla gitme niyetin varsa abi evvela evin etrafında bi kaç tur at bak bakalım aynımı varsa bi problem hiç uğraşmadan koy eve yoksa devam et yolda birazda sıkıştır bakalım koyuvereceği var ise zaten belli eder..
.....Abi dün sürmüş olduğum osman abinin yağı gerçekten başarılı onuda belirteyim(Motul) 150 li hızlara bile çıktığım oldu gram sıçrama olmamış...Bendeki wrüth'de sıçrama varı lakin bendeki sizin alacağınız ile aynı değildi.
Osman abiye selamlarımı ileterekten abi o motuldan bulursan banada aynı fiyata alırmısın lütfenn :king:
yunus sabah baktım yağ kalmamış motorda lamba da yanmadı bu gün yağ alıp ekleyecegim neden eksildi anlamadım. yağsız motoru sürdük umarım contaları yakmamıştır.
Koray ölçü nasıl alınıyor.. Egzos borularının çapı veya yarı çapımı ölçülüyor. Montajını sen kendin mi yaptın...
Organizasyona motor olmadan araba ile katılabiliyomuyuzHem Ankara ekibi ile tanışmış olurum hemde malzeme taşımak için vs araba lazımsa işe yaramış olurum
![]()
Organizasyona motor olmadan araba ile katılabiliyomuyuzHem Ankara ekibi ile tanışmış olurum hemde malzeme taşımak için vs araba lazımsa işe yaramış olurum
![]()
Hoşbulduk arkadaslar, ins en kısa zamanda gorusmek üzere.
yunus sabah baktım yağ kalmamış motorda lamba da yanmadı bu gün yağ alıp ekleyecegim neden eksildi anlamadım. yağsız motoru sürdük umarım contaları yakmamıştır.
15-20 gün daha ankara dışında motordan uzak olacağımr:
r:
r: Erhan yoksa senin lamba işini hallederdik...
Mühim değil abi, yaptırırız bi yere..