[Kocaeli - MT]

Salı akşamı iftardan sonra Karamürselde çay içme organizasyonu yapacağız uyan arkadaşlar buyursunlar.
gene 1 listemiz olsun.
1- soa
2- v max
3- mezit
4- bpk
5-
6-

gelmek isteyen buyursun. hep beraber gideriz. (emrah abi sen biraz önden gider yolu kontrol edersin :D)
Yolar temiz bugün gittim karamürsele İrfan abinin çayını içtim

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:39 ----------

sen yalovadan başla ben izmitten yalovanın çıkışına kadar uyarmı Koray

soa

Salı akşamı iftardan sonra Karamürselde çay içme organizasyonu yapacağız uyan arkadaşlar buyursunlar.
gene 1 listemiz olsun.
1- soa
2- v max
3- mezit
4- bpk
5- piyanist_irf
6- KomutanLogar
7- MBHoro
8-

bu gün kaza olmuş gölcüğün çıkışında donanmanın ordaki yolun daraldığı yerde
iki motor birbirlerine karışmış motorlar berbat adamlar hastanede

soa

bu gün kaza olmuş gölcüğün çıkışında donanmanın ordaki yolun daraldığı yerde
iki motor birbirlerine karışmış motorlar berbat adamlar hastanede
bende duydum ama ayrıntılar neki tanıdık falan değildir inşallah. Haber linki falan var mıki

salı günü bende olurum

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:32 ----------

dün itibari ile benim motor grenajsız olarak hazırdır şükürler olsun bitti

dün akşam d.dere sahilinde gördüğüm sendin ozaman,hayırlı olsun,Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.

bu arada lido olayı çok can sıkıcı,keşke dövseymişsin şoförü,çok geçmiş olsun sana bişey olmaması sevindirici.

soa

gene 1 listemiz olsun.
1- soa
2- v max
3- mezit
4- bpk
5- piyanist_irf
6- KomutanLogar
7- MBHoro
8- Uğur Ak
9-
10-

---------- Post added at 16:49 ---------- Previous post was at 16:43 ----------

Yarın sabah 11de 5. ye aldığım dersten sınavım artık son dersim son sınavım. Allahın izniyle bu dersi geçersem okulum bitiyor. haftalardır çalışıyorum artık geriye sadece dua etmek kaldı. Nolur mübarek günde benim için 1 dua edin de yarın iyi geçsin su sınavım, geçeyim artık su dersi bitsin şu okul...

gene 1 listemiz olsun.
1- soa
2- v max
3- mezit
4- bpk
5- piyanist_irf
6- KomutanLogar
7- MBHoro
8- Uğur Ak
9-Aykut Can KINAYER
10-

Uğur bro haberleşelim yarın akşam beraber geçelim k. mürsele minibüslere gark eyleme beni :D
10-

soa

gene 1 listemiz olsun.
1- soa
2- v max
3- mezit
4- bpk
5- piyanist_irf
6- KomutanLogar
7- MBHoro
8- Uğur Ak
9-Aykut Can KINAYER
10-

Uğur bro haberleşelim yarın akşam beraber geçelim k. mürsele minibüslere gark eyleme beni :D
10-

hocam uğur önemli bi aksilik çıkmazsa gelirim dedi. Sen buyur gel 9buçuk 9.45 gibi çıkarız heralde yola. Sen ona öre burda olursun beraber geçeriz.

Arkadaşlar Nerde buluşcaz k.Mürselde ben Gölcük'ten minibüsle gelicem. Kaç gibi K.Mürselde olayım ?

soa

berkay biraz önce sizin ordan geçtim kimse yoktu :)
abi herkes iftara yakın yatışlardadır. Kimse kendini toparlayamıyor ki dışarda falan olsunlar :)

---------- Post added at 17:15 ---------- Previous post was at 17:13 ----------

Arkadaşlar Nerde buluşcaz k.Mürselde ben Gölcük'ten minibüsle gelicem. Kaç gibi K.Mürselde olayım ?
Karamürsel vapur iskelesinin orda buluşuruz. abi herkes ortak yazar ama 10 gibi falan orda oluruz hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar