dostum benim motor satılık. Berkay linki vermiş.5000 e vereceğim ilanda 5200 yazıyor.Gölcükteyim.Pazartesi gelecek olan müşteri başka motor almış kendine.yani ilan herkese açık.Merhaba arkadaşlar ben Gölcükten yazıyorum chooper motorsiklet arıyorum bütçe kısıtlı 3-5 binliralık iyi birşey varsa bildiğiniz özelden yazarsanız sevinirim.
geçmiş olsun yasin sende bişey yokya şükürler olsun şerefsiz lido mudur dildomudurArkadaşlar bugün lido marka su firmasının arabası tarafından en sol şeritde sıkıştırıldım ve temas de ettim motorumun sağ tarafı araça vurdu hızım 80 yada 90 dı omzumda da çarptı. durduk ağız dalaşı yaptık polisi aradım geldiler iki aracada baktılar hasar yok tutanağa gerek yok dediler. adam birde sıkıştırdığıyla kaldı yani. adamın telini aldım patronu geldi çoçuk falan dedi bana. bende gereken cevabı vererek arkadaşı dumur ettim. sonuç eğer evinizde lido marka su varsa bence almayın artık,sonuçta sizin eve getirirlerken motorları pek umursamıyorlar sıkıştırıyorlar.
salı günü bende olurum
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:32 ----------
dün itibari ile benim motor grenajsız olarak hazırdır şükürler olsun bitti
Arkadaşlar bugün lido marka su firmasının arabası tarafından en sol şeritde sıkıştırıldım ve temas da ettim motorumun sağ tarafı araça vurdu hızım 80 yada 90 dı omzumda da çarptı. durduk ağız dalaşı yaptık polisi aradım geldiler iki aracada baktılar hasar yok tutanağa gerek yok dediler. adam birde sıkıştırdığıyla kaldı yani. adamın telini aldım patronu geldi çoçuk falan dedi bana. bende gereken cevabı vererek arkadaşı dumur ettim. sonuç eğer evinizde lido marka su varsa bence almayın artık,sonuçta sizin eve getirirlerken motorları pek umursamıyorlar sıkıştırıyorlar.
estafurullahheyt bee sende motorla gelir bize nal toplatır canımızı sıkarsın abi![]()
salı günü bende olurum
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:32 ----------
dün itibari ile benim motor grenajsız olarak hazırdır şükürler olsun bitti
Emrah motorun hayırlı olsun kardeşim...
vallahi senin adına sevindim.. artık bi yarış tutarız senle :cherry:
teşekkürler emrah abi be berkay kimseyi ekmeğinden etmek istemem ama bana kazadan sonra yapılan davranışdan sonra böyle düşünmek zorunda kaldım bende hiç bir şey yok sadece 90 ile giderken küçük bir temas oldu. bu minübüs biraz pismiş sol tarafının tozunu aldım omuzumla![]()
Salı akşamı iftardan sonra Karamürselde çay içme organizasyonu yapacağız uyan arkadaşlar buyursunlar.
gene 1 listemiz olsun.
1- soa
2- v max
3- mezit
4- bpk
5-
6-
gelmek isteyen buyursun. hep beraber gideriz. (emrah abi sen biraz önden gider yolu kontrol edersin)
dikkat et yasincim birde senin için üzülmeyelim , geçmiş olsun .... lakin ben hazır su almıyorumama aklımın bir kenarına yazdım yinede
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------
bende gelebilirmiyim ?
dikkat et yasincim birde senin için üzülmeyelim , geçmiş olsun .... lakin ben hazır su almıyorumama aklımın bir kenarına yazdım yinede
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------
bende gelebilirmiyim ?