şurda forumda yaklaşık 1 aydır bulunuyorum farkettim ki aramızda çok bilmiş arkadaşların sayısı oldukça fazla. adam bi konu açmış motora başlıyorum 100-125-250cc arasnı bi makine tavsiyesi istemiş alttan adam hayabusa al f16 kullan daha hızlı vs.vs. gibi yorumlar yapıyor. bu olay günde bi çok arkadaşın başına geliyor. ki bunları yazan arkadaşların altındakiler 150scooter yada 125drift? bu şekil bi karşılama alan arkadaş en fazla 2 yorum yapıyor farkında değil misiniz? ya forumu terk ediyor yada motosiklet sevdası bitiyor. amacınız nedir sizin?
iyi oku o çok bilmişler şartları ne olan arkadaşlara nasıl cevap vermişler
bu konuyu açarak aramıza katılmış oluyorsun o zaman hoş geldin çok mok bilmişlerin arasına
yaşım 43 kaç küsur senedir motor binerim mobillet süper 51 den beri pejo c90 vespa ukt 125 daha sayamadığım
tecrübe olrak ve yaşca kendimi tehlikelerden saklıyacak kadar uygun seviyede olduğumu düşünüyorum
ama 16 yaşındayım bana bir ss teklif edin ilk motorum olucak derse ha o zaman 3 tekerli naylon gidonunda korna olrak da daha dün annemizin kolların da yaşarken çalan bi çıngırak teklif edilir
önce gider bi ehliyet elırsın tarzın ss olacak ise 125 cc yada 150 cc bi comuter alırsın
onun üstünde bir iki sezon ve hatta daha fazla bana artık bi ss lazım dersin bir sürü başlık var forumda tararsın sonrada abiler ablalar karasızım şu mu olsun bu mu dersin gel iki kaşının ortasından öpeyim
<< s.a ben 16 yaşındayım ilk motorum olcak bana bi ss teklif edin>> de yardırayım ortalığı iyi halt edersin