çözülmeli.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Bu arkadaşa kızamıyorum gençtir kanı kaynıyordur,

Ama,

Çoluk çocuğa 1000RR kiralayan kansıza iki çift lafım var , forum kuralları bırakmıyor söyleyemiyorum.

Sevgilerimle

Roe

şurda forumda yaklaşık 1 aydır bulunuyorum farkettim ki aramızda çok bilmiş arkadaşların sayısı oldukça fazla. adam bi konu açmış motora başlıyorum 100-125-250cc arasnı bi makine tavsiyesi istemiş alttan adam hayabusa al f16 kullan daha hızlı vs.vs. gibi yorumlar yapıyor. bu olay günde bi çok arkadaşın başına geliyor. ki bunları yazan arkadaşların altındakiler 150scooter yada 125drift? bu şekil bi karşılama alan arkadaş en fazla 2 yorum yapıyor farkında değil misiniz? ya forumu terk ediyor yada motosiklet sevdası bitiyor. amacınız nedir sizin?

Birader ben de seninle aynı yastayım.Sen ne kadar tecrübeliyim desen de buradaki arkadaşlara anlatamazsın.Eger buradaki arkadaşların abilerin sana 1000rr önermesini istiyorsan.Küçük ssli makineden baslayıp büyüteceksin.Ancak öyle mümkündür sana 1000rr tavsiye etmeleri.Arkadaşlara lafım yok ben de 1000rr alma derim.Çünkü gerçekten üzerine bindiğin alet tehlikelidir.Öncelikle sehir içi kullanımı sıkıntılı bir makine, işe gidip geleceksin yanılmıyorsam.Ne kadar kendini bilsen de 1-2 hafta bilemedin 1 ay sonra diyeceksin ufaktan gazlamaya baslayayım.Bu motosikleti almanın amacı budur zaten.Ayrıca motor kazalarının çogu kızlara artistlik yapayım derken oluyor demişsin.Yanlış düşünüyorsun forumu biraz arastırırsan ne kadar tecrübeli abilerimizi kaybettiğimizi görürsün.Ben de foruma racing motor alıcam diiye üye oldum ama su an chopper daha çok ilgimi çekiyor çünkü türkiye racing kullananlar için sıkıntılı bir ülke.Buradaki insanların amacına gelince, kimseyi motordan sogutmak degil istediğimiz; tam korumalı, kurallara uygun motosiklet kullanmayı ögretmektir

Ha ben ne desem boş geliyordur sana.Hayalindeki motora binmeni gönülden isterim ama Allah kaza bela vermesin

ben öyle yazarım, yazmayada devam edeceğim. artık çok bilmişlik mi oluyor başka bişey mi oluyor bilemem ama makine tavsiyesi isteyen kişi sadece 1 2 dakikalık bir araştırma ile aradığı cevaplardan daha fazlasına ulaşacak.

o bizimle dalga geçiyorsa bizde onunla dalga geçeriz

c90

eh be ya bi konu açılıyor
ne anlama geldiğini düşünmeden konuyu açan bile ne demek istediğini bilmiyor
<<bir deli kuyuya taş atar, kırk akıllı çıkaramaz>> ya o türden
biz de durmadan parmaklarımızı yoruyoruz
kapatılsın bu konu ya
adminler uyuyor mu?
millet birbirini yiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar