[Ankara - MT]

Tühh be, geçtiğimiz bir tane R1 vardı, o da yalan oldu :) Neyse artık geçilecek birileri olursa ararız Ugur u, bekle lan şimdi geliyo arkadas deriz:))
Aman abicim, rodaj da bittiğine göre 200 lü rakamlara cıkmak senin için artık günlük bir rutin haline gelecektir muhtemelen, ne olur dikkat, varsın seni 250lik hyosunglar geçsin boşver:)

Tühh be, geçtiğimiz bir tane R1 vardı, o da yalan oldu :) Neyse artık geçilecek birileri olursa ararız Ugur u, bekle lan şimdi geliyo arkadas deriz:))
Aman abicim, rodaj da bittiğine göre 200 lü rakamlara cıkmak senin için artık günlük bir rutin haline gelecektir muhtemelen, ne olur dikkat, varsın seni 250lik hyosunglar geçsin boşver:)

La soluğu burda mı aldın hemen?

Kus serisi araclar gecmedigi muddetce sorun yok :) sonra yari bellerine kadar camdan cikip pis pis siritiyo onlar :farao:

Merak etme abi, ben zaten yuksek hiz sevmiyorum, ivmelenme bende adrenalin saldiran :thumright

La soluğu burda mı aldın hemen?

Olm heryerim ağrıyo sanırsam :) Valla bu koltuktan kalkıp da yatağa geçmeye üşeniyorum o haldeyim yani :)

Sorma yaw aynı kafadayız yani Uğur, uzun yolda 200 e çıkacak motorum olsa bile çıkacağımı hiç sanmam ama bazen trafikte şöyle gazı yarım bile açsam bütün arabaları arkamda bırakacak bir motorum olsun diyorum, onu da er6n olarak düşündüm ama maliyeti kurtarmak için daha yolumuz var bakalım. Ne demiş büyük bir papua yeni gine düşünürü, akselerasyon candırrrr :)

Olm heryerim ağrıyo sanırsam :) Valla bu koltuktan kalkıp da yatağa geçmeye üşeniyorum o haldeyim yani :)

Sorma yaw aynı kafadayız yani Uğur, uzun yolda 200 e çıkacak motorum olsa bile çıkacağımı hiç sanmam ama bazen trafikte şöyle gazı yarım bile açsam bütün arabaları arkamda bırakacak bir motorum olsun diyorum, onu da er6n olarak düşündüm ama maliyeti kurtarmak için daha yolumuz var bakalım. Ne demiş büyük bir papua yeni gine düşünürü, akselerasyon candırrrr :)

Iste yasam felsefem :wiinkk: :thumleft:

Yarın TRT Oran önünde buluşup köy yollrından
Bala Elmadağ veya Keskin yapacağız.
Köy yolları genelde asfalt uyanları bekleriz.
Saat 11:00 de teker döner.
1 celal
2 Evren

Tüh ya kaçırdık güzelim geziyi...:pr::pr::pr::pr:

Arkadaşlar ''hayatımda kalan pazar sayısı git gide azalıyor bu güzel pazarı şehir içi- şehir dışı turlayalayarak geçirmeliyim '' diyen yok mu?
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Tüh ya kaçırdık güzelim geziyi...:pr::pr::pr::pr:

Arkadaşlar hayatımda sayılı pazar sayısı git gide azalıyor bu güzel pazarı şehir içi- şehir dışı turlayalayarak geçirmeliyim diyen yok mu?
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ev temizliyorum:)
yoksa ben de istiyorum..ümitköt tarafında da biraz işim var motorla gidicem...sonra şehir içi takılacaklara katılabilirim...

Erhan ümitköyde işin ne zaman biter ben oralarda sana katılayım...:).. Ev nasılsa tekrar kirlenecek temizleyip ne yapacan???

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:34 ----------

ZZR Koray turlamıyor musun?:) Öyle sayfayı yorumsuz izlemek yASSAH..:p

Erhan ümitköyde işin ne zaman biter ben oralarda sana katılayım...:).. Ev nasılsa tekrar kirlenecek temizleyip ne yapacan???

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:34 ----------

ZZR Koray turlamıyor musun?:) Öyle sayfayı yorumsuz izlemek yASSAH..:p

2 gibi işim biter abi herhalde oralarda...ben ararım seni...

..sabahtan beri motoGP oynuyorum felaket gaza geldim...:) Ben solo tura çıkıyorum, arkadaşlar toplaşma,buluşma, kaynaşma olurda buraya yazarsanız katılırım...:)

biz osman abiyle soner hoca da buluşuyoruz..onu bekliyorum şu an..burda 1 saat takılıp motomax e geçebiliriz. gerçi kendisiyle konuşmadık henüz...,,

15:00 da motomax de oluruz..isteyen gelsin...

erhan
5058844591

biz osman abiyle soner hoca da buluşuyoruz..onu bekliyorum şu an..burda 1 saat takılıp motomax e geçebiliriz. gerçi kendisiyle konuşmadık henüz...,,

15:00 da motomax de oluruz..isteyen gelsin...

erhan
5058844591
sonrasında ne yapacaksınız bir yerde oturup laflarmıyız?

Baktım Ankara MT organize olamıyor, ben de solo olarak gezmeye karar verdim. Rota olarak Karagöl'ü seçtim.
Ankara ve çevresinde ikamet edenlerin mutlaka görmesi gereken bir güzellik.
Ankara'dan gelecekler yolu hiç sıkıntı etmesinler, Ankara - Çubuk yolu zaten otoban, Çubuk - Karagöl arası yol stabilize ancak korkulacak kadar değil. Arada 120 km. hıza ulaştığım anlar bile oldu :).

Gördüğüm güzellikleri fotoğrafladım işte buradalar...

imag0764s.jpg

imag0766j.jpg

imag0769f.jpg

imag0775d.jpg

imag0773j.jpg

imag0771y.jpg

imag0781z.jpg

imag0789k.jpg

imag0786c.jpg

imag0772y.jpg

imag0791i.jpg

imag0762l.jpg

imag0766j.jpg

Yahu kırk yılda bi pazar çalışıyorum onda da herkesin gezesi gelmiş adalet mi bu yaaa :pr:

Ayrıca Çayyolu/Ümitköy taraflarına madem yolunuz düşüyor neden normalde hiç gelmiyosunuz be yaaa :sunny: Trafik yok, yollar müsait, park alanları geniş arada çayyolu yapın arkadaşlar yahu :thumleft:

Hatta İncek yapalım bi dolu mekan var buralarda ;)

Koray (ZZR) nerelerdesin yahu seni aradı tüm yol boyunca gözlerim.... Osman'ın dediği gibi bakıp bakıp çıkıyorsun, yaz bişeylerde gül cemalini görelim :)

Ben cikiyorum simdi, cayyolu, incek golbasi optimum esenboga o rotalarda bi yerlerde dolanirim ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar