RKS RKS Titanic 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

200cc motor enjeksiyonlular hariç 3,5 litrenin altında yakması zor. Çok ısrar edersen yolda az yaksın diye 3 litre yakar. Şuda bir gerçekki daha az yaksın diyorsan 200 cc almanın mantığı nerde.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
@Syanur bilmiyorum parça fiyatını.

Bayiye gittiğimde sorayım ;)

Sana zahmet, aslında internette olması lazım sitede ama kesin koymamışlardır...

motosiklette titreşim yok ben bayiiye gittiğimde çalıştırtmıştım ama ileride nasıl olur gidişi nasıl olur yüksek hızda ok gibi mi gider sağa sola mı gider bilmiyom artık ???

yok daha rodaj bitmedi. 700 küsür km lerdeyim 1500 den sonra hepsini yazacağım ;)

Bugün "Castrol Power 1" 15/40 yağ koydum motora. daha rahatlamış gibi hissettim motoru.

Servisteki usta kaliteli yağ koymuyorlar dedi, Bu yağ 4000 km ye kadar gider dedi.

25 TL ye aldım. Kendim serviste değiştirdim. Başka da para vermedim.

Bu akşama inş. 800 km ye kadar olanları resimlerle beraber detaylı olarak yazacağım ;)

Egzos Çalışması

Merhaba Arkadaşlar.

Egzos daki Euro 3 emisyon için konulan bölümün iptalini yaptık. Maliyet ; 8 TL Mat siyah sprey boya + 90 TL işçilik.

Amaç; Motorun daha az hararetle çalışmasını sağlamak, titreşimi bir nebze olsun hafifletmek ve Çekiş gücünü yükseltmek.

Sonuç;
Sesi az da olsa değişti. Mukavemet azaldığı için motor rahatladı ve Çekiş gücü arttı ;)

blog girdisi : http://rkstitanic200.blogspot.com/2012/07/egzos-calsmas.html

IMAG0226.jpg

IMAG0227.jpg

resimlerin devamı http://rkstitanic200.blogspot.com/2012/07/egzos-calsmas.html

herkese yapmasını tavsiye etmiyorum. sadece ben kendim yaptığım için paylaşayım dedim. Bu işlemi yaptıktan sonra meydana gelebilecek durumlardan dolayı sorumlu değilim...

çok güzel bir inceleme olmuş, belgesel tadında , ellerin dert görmesin . bende mondi ile 1000de aynısı yapayım ;)

teşekkür ederim Mehmet hocam.

Sizin motorları ben çok merak ediyorum. Eğer bir değerlendirme yaparsanız çok sevinirim...

teşekkür ederim Mehmet hocam.

Sizin motorları ben çok merak ediyorum. Eğer bir değerlendirme yaparsanız çok sevinirim...

yakıt tüketimi konusunda bi süpriz bekliyorum , geçen topiktede paylaştımda 100kmde 2 lt gibi bir rakam çıktı :cyclopsan , onu doğrulamasını yapayım , birde kaza yaptım biliyorsun , öncesi ve sonrasını filan paylaşacağım artık

evet biliyorum, geçmiş olsun ;) gösterge paneli çok pahalıydı sanırım.

100 km de 2 litre demek koş hemen al demek :)

doğrulamayı GPS li telefonla felan yapman lazım. 100 km gidip gitmediğine dair ;)

slm arkadaşlar rks 150 alınır mı yedek parça olsun son hız olsun ve özellikle özellikle titreşim ve yakıt nasıl acaba ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar