abi bu motordan da vazgeçicem galiba , çünkü egsantrikten ses gelmeye başlamış malum km 42 bine gelmiş. en az 500 tl masraf olur diye öğrendim. motor sahibi de fiyattan düşmem diyor.acaba bu sesle birlikte kullansam motor yıpranır mı? Artık motor bakmaktan yaşlandım vallahi billahi bunaldım sıkıldım ... başka bi tane buldum şimdi : bu da gri renkte 27 bin km'de şuan. , 19 binde egsantrik yapılmış. 1500 km önce debriyaj balatası ilk defa değişmiş. 2 yerinde çatlak var çok küçük , devir göstergesi de yarım cm kadar çatlamış.
dostum ben actım ve zıncırı değiştirdim,
motorum 3.sahibiyim,
36000 km orjınal durumda.
zıncır sıfır zıncırden 8 mm (8 cm değil,,, 1 cm'den 2 mm ufak anlayacagınız) uzamıstı,
yanı değişmesıne gerek yok denecek durumdaydı,
hazır almısken değiştirdim,
bu sırada gergı paletlerınıde kontrol ettım ve en ufak sorun yoktu,
yani 2006 model F'lerde zıncırden önce gergiyi kontrol edın,
şu sıralar gergi arayısındayım,
ebaydan bakınıyorum saolsun
vlknsyrn arkadaşımızın verdıgı bılgı sorucu farklı yöne yöneldim,
bi kaç tamirci arkadaştan çıkma gergıler alacxagım ve baglantı yuvalarını vs kontrol edıp hangısının olabılecegıne karar verıp uyumlu olan farklı gergıyı arayacağım,
motorun zıncırı ve paletlerı sorunsuzken 5...7 bın devır arasında zırıltı halen var,,,
birde eskı sayfaların bırınde MANUEL GERGİ konusu görmüştüm onada bakınıyorum...
Duruma gore yıne paylaşırım olayları,
Bu arada herkes model ve fıyat sınırları yazışmışlar,
arkadaşlar fıyatlar uçuyor evet,
2006 modele 7 bın km demıs 16 bınlıra,
2003 modele 13.500 lıra ısteyende var,
asıl ederı 13,,14 arası 2006'ların bence,,,
zaten nıyetlı olan bırı gıdıp motoru gorur pazarlıgını yapar ve alır,
telefonda son oluru nedır vs ıle konuya gırılıyor ıse o kısının donme ıhtımalı dusuk olur,
telde dıyor ıse duruyormu şu saatte gelıcem dıye,
o kısının gelıp bakma ve alma ıhtımalı daha yuksek...
Herşeyın bır değeri var sonuçta,
varsın kazalı olsun ama motoru sağlıklı olsun...
grenaj setlerı 1000,,,1500 lıra cıvarı cunkı,