İlkayın dediği gibi FI ışığının pek çok anlamı var.Benim motorda, motor soğukken ilk marşta bugün FI ışığı sürekli yanık kaldı mesela.Hararet 55-60 olunca, stop edip tekrar çalıştırınca motor normal halini alıyor.Yok o şekilde devam edersem egzoz patlatma yapıyor, gaz yemiyor vs. vs.

Ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim. Motorumda oksijen sensörü var mı yok mu onu bile anlayamadım. Egzoz üzerindeki bağlantısı zaten yok ama hava filtresinin altındaki oksijen sensörünün bağlı olabileceği yerleri incelediğimde herhangi boş bırakılmış bir sokette göremedim.Fatih kılıçlı da 125 liraya çıkma oksijen sensörü buldum ama ya motorda oksijen sensörü varsa ve sadece egzoz bağlantısını iptal edip herhangi bir yere klips ile tutturmuşlarsa o zaman üzülürüm işte.Motorun önceki sahibine ulaşma şansım yok maalesef

Onun için siz değerli arkadaşlarımdan yardım istiyorum.Şu makinanın oksijen sensörü bağlantısı (soketin takılı olduğu yer) tam olarak neresidir? Yukarıda fotoğraflarda bakabilirsiniz ben bulamadım, bulabilen varsa beri gelsin.En son çare Adana' ya servise gitmek kalıyor galiba
Hadi onu da geçtim, bu oksijen sensörü benim motorda yoktu diyelim; daha önce neden bu arıza yoktu da şimdi oldu.Bu usta olacak lavuk, bujileri tam sıkmadı mı acaba, onun da mı bir ayarı var da biz bilmiyoruz?
Son olarak acil çözüm bekliyorum kardeşlerim, yiğitlerim, civanlarım