Dostum sen niksarda mısın? Motorun hoşuma gitti. Arasıra gezi düzenliyoruz geçen ay almus-niksar dolaştık. Niksardaysan görmek isterim motorunu merak ettim. Hatta bi ara sahibinden de ilan koymuştun.
Arkadaşlar sonunda Bende motorumla istanbuldayım![]()
orjinaline göre harbi çok güzel olmus gordugum en guzel 2. küba.yaşadığım yerde var bi tne butun etiketleri sökmüş beyaza boyatmıs bembeyaz gelinlik gibi boya işciliğide iyi tank pad jant seridi bide egzoz var o motor çok sade yapmıs stıcker falan yok aslında sende bi düşün boyarsan beyazıben onu ilk gördüğümde çok etkilenmiştim.ama seninkide etkiledi başarılı
Sağolasınnn.. Sanırım o gün bende senin motoru incelemiştim. Kısmetse bigün daha uzun süreli yüzyüze konuşuruzTuzla marina nın önünde gördüğüm motor senindi galiba karşısına park etmiştim bende cbr 125 i.Görüntüsüne bayıldım gerçekten çok güzel yapmışsın motoru tebrik ederim kazasız belasız
dostum çok güzel ve orjinal duruyo motorun kazasız belasız sür birde bunun sesi nasıl merak ettim birde sağlam sessiz bir ortamda video alsan iyi olur
Güzel motor da yedek parçaları yok aga, keşke kuba binbir çeşit motor getireceğine böyle yakışıklı bi motorun arkasında daha çok dursaydı.
http://www.sikayetvar.com/sikayet/d...arcalar-sorunlu-ancak-parca-bulunamiyor/bns00
İlk sayfada da beğenmiştim motorunu şu haliyle boyası daha başarılı :wiinkk:
Nacizane tavsiyelerim;artçı için konulan sele çok itici göze hoş gelmiyor daha düz bir sele yada mono kapak uydurabilirsen daha modern keskin hatları yakalayabilirsin yanı sıra çamurluk iptaliyle arka stop lambalarına müdahale edip led tarzı flat stop lambaları ayarlarsan on numara olacaktır.
Tabi sırıtan aynalarının değişimide şart.