Buda benim KubaRacingim Resim ve Video eklendi..

Zippo's arkadasın dediği gibi aynaları benimde hoşuma gitmedi. Uygun bi ayna aradım ama bulamadım malesef. Önerebilceğin bi ayna varsa mesaj atarsanız sevinirm. Ben Hysoung'un aynalarını düşündüm ama nasıl uydurucağımı bilemedim..

Motor güzel duruyor. Kazasız belasız kullanman dileklerimle.
Biz hyosung aynasını değiştirmeyi düşünüyoruz. Sende hyosung aynası takmayı düşünüyorsun. :pr:
Çok gevşekler bir iki aç kapadan sonra rüzgardan kendileri kapanıyor. ben aynayı hiç kapatmam. alyan ile de iyice bi sıkarım diyorsan al . Sıfır 100 TL dir.

Çok güzel olmuş elinize sağlık 2 fotoğrafıd'a pc'me indirip inceledim ama bir şey soracağım kuba'nın sitesine girdiğimde bulamadım acaba benmi görmedim yoksa satışımı durdu anlamadımki ?

hayırlı olsun tekerin düz bassın güzel motor güle güle bin kazasız belasız.

bu motor tip olarak çok hoşuma gidiyor lakin çok güçsüz.tek silindir ve 250 cc olması çok kötü bu kasa ile daha güçlü bir motor yapsaydı kuba daha iyi tutulurdu.ha bir de malzeme kalitesi sıfır :(
kuzenimde de aynısı var kullanma şansım oldu havadan yorum yapmıyorum yani. ama tekrar belirtmeliyim ki tip olarak 10 numara

bir motorun motorunda silindir sayısı düşerse eğer torku yükselir. tork güç demektir. torku yüksek demek gücü yüksek demektir. bu da güçsüz tezini çürütür.

Moderatör tarafında düzenlendi:
kaliteli bir modifiye olmuş tebrikler apaçilikten uzak :cat:

hondanınkinde kat kat güzel dolu duruyo en azından ben cok begendim normalde zor begeenirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------

bir motorun motorunda silindir sayısı düşerse eğer torku yükselir. tork güç demektir. torku yüksek demek gücü yüksek demektir. bu da güçsüz tezini çürütür.
tork arazide işe yarar motora yük bindiriceksen rampaya dayıcaksan tek silindir oldugunu aklıma hiç getirememiştim ama en azından 250 lik olması güzel ama 2 ssilindir 250 olsa hiç fena olmazdı uzarı yani tek silindir tur basına yüksek devir veremez ama dedigin dogru tork olur o torkta o motorda işe yaramaz ama şekli yeterde artar

kaç yaptın ustam düzde bu motorla
? son hıza ulaşma süresi hakkında bilgi verebilir misin
güzel yapmışsınız kazasız binmen dileğiyle

evet hocam çok güzel olmuş , umarım kazasız belasız kullanırsınız. mümkünse daha fazla resim koyabilir misiniz ?

birde bu motorla ilgili hiçbir bilgi yok şu ana kadar kullanıcılardan. son hız nedir , son hıza ulaşma süreniz nedir ? yada paylaşmak istedikleriniz nedir ?

Netimde sıkıntı olduğu için pek giremiyorum ama en kısa resimde biraz daha resim eklerim arkadaşlar.. 140km hızırahat görebiliyor ama.

motor çok yakışıklı, hyosung'a rakip ama biraz daha yaygınlaşması lazım parça sıkıntısı olabilir.

vay be böle bi manzarayla karşılaşacağımız tahmin etmiyordum, beğendim güzel motor ;)

Honda Çıkartmalarıyla yolda görsem gelir eve 15 yıllık tüm honda modellerini tarardım gene bulamazdım kafayı yedirtirdin baan :queen:

Vayy be böyle şatavatlı bir KUBA görünce göğsüm kabardı :D :D Kazasız belasız kullanman dileğiyle :)

Güzel yapmışşsın modifiyeyi. Abartmadan sade olmuş. Bendede var Kuba'nın sattığı UM Fastwnd 200 R. Parça sıkıntısı yok. Gösterişli makinalar.

motor çok yakışıklı, hyosung'a rakip ama biraz daha yaygınlaşması lazım parça sıkıntısı olabilir.

Motorda pek parça sıkıntısı yaşamıyorsun.. Örneğin; Çin malı bi scooterınki beyni ile aynı. :)

vay be böle bi manzarayla karşılaşacağımız tahmin etmiyordum, beğendim güzel motor ;)
Eyvallah cenk Bu arada bende Tuzla'da ikamet ediyorum. Motor tokatta ama bir aya kadar İstanbul Tuzla'da :)

Honda Çıkartmalarıyla yolda görsem gelir eve 15 yıllık tüm honda modellerini tarardım gene bulamazdım kafayı yedirtirdin baan :queen:
:):):) Sağolasın Yasewi..

Diğer Arkadaşlar Sizlerde Sağolun Yorumlarınız İçin.. Çakma 1000rr'ın pek parca sıkıntısı yok bunuda söliyim tekrardan. Yani ben pek yaşamadım. :rendeer:

Motor güzel duruyor. Kazasız belasız kullanman dileklerimle.
Biz hyosung aynasını değiştirmeyi düşünüyoruz. Sende hyosung aynası takmayı düşünüyorsun. :pr:
Çok gevşekler bir iki aç kapadan sonra rüzgardan kendileri kapanıyor. ben aynayı hiç kapatmam. alyan ile de iyice bi sıkarım diyorsan al . Sıfır 100 TL dir.

Al bendende okadar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar