Buda benim KubaRacingim Resim ve Video eklendi..

Anadoluda gençleri..ergenleri..bebeleri..motordan anlamayan hatunları kandırmak için birebir bi çakma montaj...:queen:

Allah kaza bela vermesin..beni bile tavladı namıssız matör...:queen:

Zippo's : Bi tane buldum aslında da ptesi günü bakıcam ona.. Birde sana yazmısken söliyim bi ara tuzlada bi bulusma ayarlıyalımmı?

anaconda84: geçen sitemdeki herseyi çalmışlarda artık Öyle siteden hırkıslık yapmak yok :bounce:

mete_han Abi valla hak veriyorum sana ama biraz sert oldu be :sunny::)

Zippo's : Bi tane buldum aslında da ptesi günü bakıcam ona.. Birde sana yazmısken söliyim bi ara tuzlada bi bulusma ayarlıyalımmı?

anaconda84: geçen sitemdeki herseyi çalmışlarda artık Öyle siteden hırkıslık yapmak yok :bounce:

mete_han Abi valla hak veriyorum sana ama biraz sert oldu be :sunny::)

Ben hep tuzladayım zaten de bu aralar fazla kullanamıcam motoru işe başladım.Bide zincir filan değişcek ufak tefek bakımları var

tamam kardesim zaten aksam saaatlerinde bazen özsütün orda felan toplanıorz biz. Müsait bi zamanda bi aksam oturur bi kahve içeriz hep birlikte..Fırsat oldugu bi zamanda tabiki..

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Bı kaç defa karşılaştık hep te aynı yerde e5 girişi askeriyenin oradaki ısıklarda makinaya bak derken kuba olduğunu sonra anladım bi. Pazar toplasalım

Sevgili Dostlar, abiler, arkadaşlar... :) Ben motorumu sattım şimdi kendime hysoung gt 250 gibi bir motor bakıyorum. Satmak isteyen felan olursa ve bana ulasabilrise cok sevinirim..

Rr6

Motorun Çok Güzel Allah Kazasız belasız Sürüşler Versin:cat:

Teşekkür ederm arkadaslar. Bi sorunuz felan olucaksa bu motorla alakalı yardımcı olabilirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar