Biraz gezseydiniz bari, 55 km nedir :cherry: İyi gittiğini ne çabuk anladınız, gerçi motoru zorlamazsınız hep iyi gider. İlk yağ değişimine kadar motora çok nazik olun.Arkadaşlar bende 1.5 hafta önce Lifan Tay100'ümü aldım Mavi renk şuan 55 km oldu şimdilik bi sorunumuz yok çok şükür herşey iyi gidiyor inşallah hep böyle gider fırsat buldukça olan biteni yazıcam size
Biraz gezseydiniz bari, 55 km nedir :cherry: İyi gittiğini ne çabuk anladınız, gerçi motoru zorlamazsınız hep iyi gider. İlk yağ değişimine kadar motora çok nazik olun.
Motorunda hiç bi problem yok bence :cat: benim motorda aynısını yapardı 4. vites hız için değil en az yakıtla en konforlu şekilde yol yapmak içindir. Dişli kutusunun (şanzumanın) içinde en torklu vites 3. vitesdir.:bounce:
Eyvah o zaman 3 aydır kaçıran balatayla biniyosan debriyaj kesin sıyırmıştır.Abi sağolasın yorumun için bugun tekrar aynı servise gittim yagı değişti vidalarını sıktılar herşeyi on numara oldu.Diğer sorunuda çözdüler debriyaj vidası gevşemiş o yüzden debriyaj tam ayırmadıgı için gücü üretiyor ama tekerleğe tam gücü aktarmıyormus şimdi yakıt düşücek tahminime göre 3 aydır biniyorum ilk defa keyifle bindim dogrusunu söylemek gerekirse. Şuan herşey gayet güzel gidiyor inşallah bi aksilik çıkmaz.
Rica ederim peki bi değişiklik hissettinmi bu gün servisten çıkınca hızlanmaya başladımı artık 4e takınca :silent:Abi sağolasın yorumun için bugun tekrar aynı servise gittim yagı değişti vidalarını sıktılar herşeyi on numara oldu.Diğer sorunuda çözdüler debriyaj vidası gevşemiş o yüzden debriyaj tam ayırmadıgı için gücü üretiyor ama tekerleğe tam gücü aktarmıyormus şimdi yakıt düşücek tahminime göre 3 aydır biniyorum ilk defa keyifle bindim dogrusunu söylemek gerekirse. Şuan herşey gayet güzel gidiyor inşallah bi aksilik çıkmaz.
Eyvah o zaman 3 aydır kaçıran balatayla biniyosan debriyaj kesin sıyırmıştır.
Rica ederim peki bi değişiklik hissettinmi bu gün servisten çıkınca hızlanmaya başladımı artık 4e takınca :silent: