Şu 3 sübaplı Lifan'lardan bi tanesi karşıma çıksa da versem ağzının payını, Motorum Honda Spacy 110'u düzde ve yokuşta geçiyor, nası bi performansı olduğunu anlatmaya bu yeterli olur sanırım.
sankim kawasaki ninja
Şu 3 sübaplı Lifan'lardan bi tanesi karşıma çıksa da versem ağzının payını, Motorum Honda Spacy 110'u düzde ve yokuşta geçiyor, nası bi performansı olduğunu anlatmaya bu yeterli olur sanırım.
97cc kawasaki cup olsa onu da geçerdim :queen:sankim kawasaki ninja
geçer misin yavaş mı geçersin bilemem ama lifanla diğer cub lardan birkaçını kıyaslama imkanım oldu, kendi motorum diye demiyorumŞu 3 sübaplı Lifan'lardan bi tanesi karşıma çıksa da versem ağzının payını, Motorum Honda Spacy 110'u düzde ve yokuşta geçiyor, nası bi performansı olduğunu anlatmaya bu yeterli olur sanırım.
geçer misin yavaş mı geçersin bilemem ama lifanla diğer cub lardan birkaçını kıyaslama imkanım oldu, kendi motorum diye demiyorumhepsi bir yana lifan diğer yana. japonları bunlardan ayrı tutuyorum tabi. bu değerlendirmem performans bakımından onun da altını çizeyim. motorsiklet meselesini ucundan bucağından bilen biri sadece çalıştırsa ya da çalıştırmadan motorunu incelese motorun şöyle bi göğsüne baksa ne demek istediğimi anlar. uzun lafın kısası lifan motosiklet diğer cublar mopet daha nasıl anlatayım bilmem artık
![]()
Bakınca ne görücek Honda Wave kopyası bir şase ve grenajlar mı ? Benim motorum japonlardan kopya değil ve Cup değil elden manuel debriyajlı. Cuplar rüzgarda yelken gibi sallanırken ben en ufak sallantı bile hissetmeden yoluma devam ediyorum. Tamam tipi daha güzel olabilirdi ama motor 2-3 bin km masraf çıkarmasın sağlam kalsın, ciddi planlarım var görünüşünü değiştirme konusunda.geçer misin yavaş mı geçersin bilemem ama lifanla diğer cub lardan birkaçını kıyaslama imkanım oldu, kendi motorum diye demiyorumhepsi bir yana lifan diğer yana. japonları bunlardan ayrı tutuyorum tabi. bu değerlendirmem performans bakımından onun da altını çizeyim. motorsiklet meselesini ucundan bucağından bilen biri sadece çalıştırsa ya da çalıştırmadan motorunu incelese motorun şöyle bi göğsüne baksa ne demek istediğimi anlar. uzun lafın kısası lifan motosiklet diğer cublar mopet daha nasıl anlatayım bilmem artık
![]()
geçer misin yavaş mı geçersin bilemem ama lifanla diğer cub lardan birkaçını kıyaslama imkanım oldu, kendi motorum diye demiyorumhepsi bir yana lifan diğer yana. japonları bunlardan ayrı tutuyorum tabi. bu değerlendirmem performans bakımından onun da altını çizeyim. motorsiklet meselesini ucundan bucağından bilen biri sadece çalıştırsa ya da çalıştırmadan motorunu incelese motorun şöyle bi göğsüne baksa ne demek istediğimi anlar. uzun lafın kısası lifan motosiklet diğer cublar mopet daha nasıl anlatayım bilmem artık
![]()
arkadaşlar bu lifanların ya da cubların hava filtresi nerede bilen varsa bi söyleyiversin. 1sene olacak motoru alalı servis bişe yoktur diyo bakmıyo filtreye bari ben bi bakayım.
adı servis soyadına olumsuz ne yazarsan yaz anasını satıyım...en iyi servis kendi yaptığın servis bunu bilir bunu söylerim.arkadaşlar bu lifanların ya da cubların hava filtresi nerede bilen varsa bi söyleyiversin. 1sene olacak motoru alalı servis bişe yoktur diyo bakmıyo filtreye bari ben bi bakayım.
doğru orada hakikaten. Lakin direksiyon ön takım filan sökülmeden ulaşılamaz gibi görünüyor. Nasıl içini açıyorsunuz siz var mı kolayı?önde direksiyonun altındadır..siyah renkte kare gibimsi kutu olacak...ön tarafa eğildiğinde göreceksin...
arkadaşlar 125 lik köylü (debriyajlı motormu alsam) yoksa lifan cub mu alsam ne dersiniz ? (köylüyü seri kullanabilirmiyim cub gibi daha önce debriyajlı motor kullanmadım ama örenmek zor değil gibi arkadaşlarım araba gibi diyo araba gibiyse 2 günde çözerim benim için önemli olan seri kullanım eh birazda sürat) bütün öneri ve yorumlara açıgım olumlu olumsuz şimdiden teşekkür ederim...
bisan-lifan olanını sürdüm (euro motor değil) ve ybryle nerdeyse kafa kafaya giden bir motor. yenileri de illa iyidir diğer modellerden, şayet cup alacak olsam ve çinli olacak olsa kesinlikle lifan alırım çünkü o model 3 valf