Lifan tay 100

Şu 3 sübaplı Lifan'lardan bi tanesi karşıma çıksa da versem ağzının payını, Motorum Honda Spacy 110'u düzde ve yokuşta geçiyor, nası bi performansı olduğunu anlatmaya bu yeterli olur sanırım.
geçer misin yavaş mı geçersin bilemem ama lifanla diğer cub lardan birkaçını kıyaslama imkanım oldu, kendi motorum diye demiyorum :) hepsi bir yana lifan diğer yana. japonları bunlardan ayrı tutuyorum tabi. bu değerlendirmem performans bakımından onun da altını çizeyim. motorsiklet meselesini ucundan bucağından bilen biri sadece çalıştırsa ya da çalıştırmadan motorunu incelese motorun şöyle bi göğsüne baksa ne demek istediğimi anlar. uzun lafın kısası lifan motosiklet diğer cublar mopet daha nasıl anlatayım bilmem artık:)

geçer misin yavaş mı geçersin bilemem ama lifanla diğer cub lardan birkaçını kıyaslama imkanım oldu, kendi motorum diye demiyorum :) hepsi bir yana lifan diğer yana. japonları bunlardan ayrı tutuyorum tabi. bu değerlendirmem performans bakımından onun da altını çizeyim. motorsiklet meselesini ucundan bucağından bilen biri sadece çalıştırsa ya da çalıştırmadan motorunu incelese motorun şöyle bi göğsüne baksa ne demek istediğimi anlar. uzun lafın kısası lifan motosiklet diğer cublar mopet daha nasıl anlatayım bilmem artık:)

olay budur

Bakınca ne görücek Honda Wave kopyası bir şase ve grenajlar mı ? Benim motorum japonlardan kopya değil ve Cup değil elden manuel debriyajlı. Cuplar rüzgarda yelken gibi sallanırken ben en ufak sallantı bile hissetmeden yoluma devam ediyorum. Tamam tipi daha güzel olabilirdi ama motor 2-3 bin km masraf çıkarmasın sağlam kalsın, ciddi planlarım var görünüşünü değiştirme konusunda.

hahahaha daha hızlıyms lifanları çok rahat geçiyorm not:motorum orjinalkende değişmedi bu ya burdaki lifancılar kullanamıyo motoru ne bilim işte ben bunu bilir bunu söylerm şimdide acık ara fark atıyrm lifan lara ama sua 125cc alt takımım

arkadaşlar bu lifanların ya da cubların hava filtresi nerede bilen varsa bi söyleyiversin. 1sene olacak motoru alalı servis bişe yoktur diyo bakmıyo filtreye bari ben bi bakayım.

arkadaşlar bu lifanların ya da cubların hava filtresi nerede bilen varsa bi söyleyiversin. 1sene olacak motoru alalı servis bişe yoktur diyo bakmıyo filtreye bari ben bi bakayım.

önde direksiyonun altındadır..siyah renkte kare gibimsi kutu olacak...ön tarafa eğildiğinde göreceksin...

adı servis soyadına olumsuz ne yazarsan yaz anasını satıyım...en iyi servis kendi yaptığın servis bunu bilir bunu söylerim.

arkadaşlar 125 lik köylü (debriyajlı motormu alsam) yoksa lifan cub mu alsam ne dersiniz ? (köylüyü seri kullanabilirmiyim cub gibi daha önce debriyajlı motor kullanmadım ama örenmek zor değil gibi arkadaşlarım araba gibi diyo araba gibiyse 2 günde çözerim benim için önemli olan seri kullanım eh birazda sürat) bütün öneri ve yorumlara açıgım olumlu olumsuz şimdiden teşekkür ederim...

4 tane vida tutuyor ya plastikleri açmadan bile çıkarabilirsiniz..uzun bi yıldız t.vida işini görür...tekerleği sağa sola doğru oynattnmı tamamdır...ayrıca bir şey daha söylüyeyim hava filtresini temizlemek yerine değiştirmen bana kalırsa daha mantıklı olacaktır çünkü çok ucuz bir parça...daha sağlıklı olur

arkadaşlar 125 lik köylü (debriyajlı motormu alsam) yoksa lifan cub mu alsam ne dersiniz ? (köylüyü seri kullanabilirmiyim cub gibi daha önce debriyajlı motor kullanmadım ama örenmek zor değil gibi arkadaşlarım araba gibi diyo araba gibiyse 2 günde çözerim benim için önemli olan seri kullanım eh birazda sürat) bütün öneri ve yorumlara açıgım olumlu olumsuz şimdiden teşekkür ederim...

125 mh drift al bence hem sekil hem hız hem dayanıklılık hem daha rahat her yönden daha iyi

o hava filtresi içine toz almasın...ileri zamanlarda tamirciyi görmek zorunda kalmayın:queen:

arkadaslar bu cupı kullananlar, ıyı tecrubesı olanlar bana bunun motoru hakkında bılgı verebılırler mı nasıl saglam mı sorun cıkardıgı oluo mu konfor bakımından ıyı mı ve hızı kaca kadar cıkıo ?

bisan-lifan olanını sürdüm (euro motor değil) ve ybryle nerdeyse kafa kafaya giden bir motor. yenileri de illa iyidir diğer modellerden, şayet cup alacak olsam ve çinli olacak olsa kesinlikle lifan alırım çünkü o model 3 valf

bisan-lifan olanını sürdüm (euro motor değil) ve ybryle nerdeyse kafa kafaya giden bir motor. yenileri de illa iyidir diğer modellerden, şayet cup alacak olsam ve çinli olacak olsa kesinlikle lifan alırım çünkü o model 3 valf

aynen hocam enistemin bisan cub sürdüm gazı dokunmatik basar basmaz fırlıyo amortısörler ve koltuk rahattı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar