Bir bayan için en uygun motor hangisidir? Tavsiyelere ihtiyaç vardır.

Var Alpay Bay yaa :cherry:
Adam almış araya alt çizgiyi koymuş motor kafa diye dolaşıyor.
Ama bilse bana yakıştığı kadar ona yakışmadığını, bilse bendeki kadar seksi durmadığını, o da almazdı kanımca bu nicki :mrgreen:

vallahi özlem hanım siz burada söylenenlere fazla kulak asmayın derim ben. onlar da alışacaklardır kabulleneceklerdir bu durumu. umarım buradaki üyeliğiniz daim olur.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir kadına en çok yakışacak motor Vespa LX 150i'dir... Bence, bana göre, şahsi kanaatim, bireysel fikrim..

Marka fanatizmi yapıyorsun diye abuklaşana sert yaparım! Sordunuz söyledim.. Ben böyle düşünüyorum!

Özlem Hanım, bir hafta kadar önce Avcılar'da vitesli Mondial kullanan bir 'bağyan' gördüm.. Gayet kendinden emin kullanıyordu, gurur duydum.. Birkaç sene önce de ışıklarda yanıma gelen -galiba Fiddle'ı vardı- bir kıza da 'Aman dönüşlerde falan dikkat et, afferim afferim, helal olsun' demiştim.. Garibim, dumur olmuştu :)

Kötü motor/araba kullanan kadınlar trafikten yasaklanmalı ama iyi kullananların başımızın üstünde yeri var..

Afferim afferim, helal olsun size ;-)

Eh hadi ben de söyleyeyim, bence R1200 GS gibi bir motor en çok yakışır. Bir bayanın böyle canavar görünümlü(aslında kullanımının çok kolay olduğunu söylüyorlar) bir alet ile baş edebildiğini görmek/göstermek çok güzel olur. Yoksa şirin insana şirin motor(scooter felan) biraz fazla klasik benim için. Tabuları yıkmak lazım :)

Eh hadi ben de söyleyeyim, bence R1200 GS gibi bir motor en çok yakışır. Bir bayanın böyle canavar görünümlü(aslında kullanımının çok kolay olduğunu söylüyorlar) bir alet ile baş edebildiğini görmek/göstermek çok güzel olur. Yoksa şirin insana şirin motor(scooter felan) biraz fazla klasik benim için. Tabuları yıkmak lazım :)

iyi olurdu ama onun için daha vakit var bence

Bir ara arkadan gördüm 1200 gs süren bir bayan dedim üstünde biri mi var.Motoru kim kontrol ediyor dedim :) :) : )

iyi de arkadaşlar özlem hanım daha ilk kez vitesli motor kullanacak sizlerde tutup R1200 gibi makinaları önermişsiniz. sizce de biraz aykırı tavsiyeler olmamışmı? :rendeer:

iyi de arkadaşlar özlem hanım daha ilk kez vitesli motor kullanacak sizlerde tutup R1200 gibi makinaları önermişsiniz. sizce de biraz aykırı tavsiyeler olmamışmı? :rendeer:
aykırı olduğunun bende farkındayım. belki benim için uç nokta sayılabilecek bir motor tavsiye ederek beni sınamak istiyorlardır?

evet belkide :)

---------- Post added at 15:49 ---------- Previous post was at 15:47 ----------

evet belkide :) bu arada bayan olupta motora bu kadar bağlı tutkulu birini görmedim daha. sizi de tebrik ediyorum. her bayan sizin gibi değil. araba kullanan çok var evet ama motor pek fazla görmedim ben.darısı benim başıma artık inşallah bende tekrar bir motor alabilirim.

evet belkide :)

---------- Post added at 15:49 ---------- Previous post was at 15:47 ----------

evet belkide :) bu arada bayan olupta motora bu kadar bağlı tutkulu birini görmedim daha. sizi de tebrik ediyorum. her bayan sizin gibi değil. araba kullanan çok var evet ama motor pek fazla görmedim ben.darısı benim başıma artık inşallah bende tekrar bir motor alabilirim.
İnşallah alırsınız kaza mı yaptınz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar