Sayın bay Erhan, sayın bay erhaaaan... Danışmaya lüütfeen!
Çoo itici !
Senden bi tane daha var Motor_Kafa Sayın Bay Sercan
Sayın bay Erhan, sayın bay erhaaaan... Danışmaya lüütfeen!
Çoo itici !
vallahi özlem hanım siz burada söylenenlere fazla kulak asmayın derim ben. onlar da alışacaklardır kabulleneceklerdir bu durumu. umarım buradaki üyeliğiniz daim olur.
Eh hadi ben de söyleyeyim, bence R1200 GS gibi bir motor en çok yakışır. Bir bayanın böyle canavar görünümlü(aslında kullanımının çok kolay olduğunu söylüyorlar) bir alet ile baş edebildiğini görmek/göstermek çok güzel olur. Yoksa şirin insana şirin motor(scooter felan) biraz fazla klasik benim için. Tabuları yıkmak lazım![]()
Eh hadi ben de söyleyeyim, bence R1200 GS gibi bir motor en çok yakışır. Bir bayanın böyle canavar görünümlü(aslında kullanımının çok kolay olduğunu söylüyorlar) bir alet ile baş edebildiğini görmek/göstermek çok güzel olur. Yoksa şirin insana şirin motor(scooter felan) biraz fazla klasik benim için. Tabuları yıkmak lazım![]()
aykırı olduğunun bende farkındayım. belki benim için uç nokta sayılabilecek bir motor tavsiye ederek beni sınamak istiyorlardır?iyi de arkadaşlar özlem hanım daha ilk kez vitesli motor kullanacak sizlerde tutup R1200 gibi makinaları önermişsiniz. sizce de biraz aykırı tavsiyeler olmamışmı? :rendeer:
Tayyipin bir sözü vardı.Bizi sınayanlara gazabımız çok kötü olur felan mı diyordu öyle birşey.O aklıma geldiaykırı olduğunun bende farkındayım. belki benim için uç nokta sayılabilecek bir motor tavsiye ederek beni sınamak istiyorlardır?
İnşallah alırsınız kaza mı yaptınzevet belkide
---------- Post added at 15:49 ---------- Previous post was at 15:47 ----------
evet belkidebu arada bayan olupta motora bu kadar bağlı tutkulu birini görmedim daha. sizi de tebrik ediyorum. her bayan sizin gibi değil. araba kullanan çok var evet ama motor pek fazla görmedim ben.darısı benim başıma artık inşallah bende tekrar bir motor alabilirim.
Tayyipin bir sözü vardı.Bizi sınayanlara gazabımız çok kötü olur felan mı diyordu öyle birşey.O aklıma geldiaykırı olduğunun bende farkındayım. belki benim için uç nokta sayılabilecek bir motor tavsiye ederek beni sınamak istiyorlardır?
yok hayır nikahtan hemen önce satmak zorunda kaldım