Motomax dan EYE CASE arka çanta aldım. Çok kullanışlı önündeki düğmeyi çevirince kapak açılıyor ve açık kalıyor. Aldığınız yan çantadan bendede var kullanışlı çok şey alıyor. Güle güle kullanın.
Sayın pcx kullanıcısı arkadaşlar haziran 2012 tarihinde motorumu alarak aranıza katılmış bulunuyorum. Konu ile ilgili olan arkadaşların bilgilerini benimle paylaşırlarsa çok memnun olurum. Benim pcx ile ilgili tek sıkıntım selesi ! daha önceden bel fıtığı başlangıcı teşhisi konulmuş rahatsızlığım
vardı ancak beni çok rahatsız etmiyordu. Pcx kullanmaya başlamamdan itibaren seledeki pad kısmı ( çıkıntılı ve sert ) malzemeden yapılmış. Yolların
bozuk ve çukurlu bölgelerinde amortüsörün hareketini direk olarak oturulan bölgeye ileterek hasta bölgeye bir nevi darbe oluşturmaktadır.Sonuçta bu seleye çare aradım.Yabancı sitelerden (pcx seat cover) olarak aradım genelde uzak doğuda güven vermeyen siteler çıkıyor. Üstelik fiyat + kargo
bedeli korkunç. Türkiyeden bu konuda yardımı olabilecek (mevcut selenin geliştirilmeside olabilir) arkadaşlar olursa çok memnun olurum.Hepinize
saygılar...
Bangkok-Taylandda yasiyorum, sele bol var ve uygun fiyatli, birkac gun beklersen hem fiyat bilgisi veririm hem de agirligina bakip postalama bedelini ogrenirim, eger begendigin bir model varsa, resim gonderirsen daha iyi olur, kafanda bir model yoksa ben sana bir iki resim cekerim,secersin.