Bu 2012 motor fuarının ilk günü oldu, ikinci günü ben gidip motoru kontrol ettim, hiçbirşey olmamış, sağlam motor demek ki :cat:
Efendi efendi bıraktı ama helal
Bu 2012 motor fuarının ilk günü oldu, ikinci günü ben gidip motoru kontrol ettim, hiçbirşey olmamış, sağlam motor demek ki :cat:
Ehliyrtimi aldım bi güzel preslettim :flower: http://3.bp.blogspot.com/_04btX9-Cf.../ACqm7dyZUZM/s1600/squirrel-on-motorcycle.jpg
Ozan kardeşim hayırlı olsunEhliyrtimi aldım bi güzel preslettim :flower: http://3.bp.blogspot.com/_04btX9-Cf.../ACqm7dyZUZM/s1600/squirrel-on-motorcycle.jpg
Müjde mi isterim Hayırlısıyla İlk Kaza mı yapmış bulunmaktayım daha doğrusu amcam kazasını yaptı kırmızı ışık da arkadan korna çalıyolar diye durmamışmış, beni fırlattı biraz sol bacağım haricin de şükür çok bişey yok Motor şimdilik sağlam gözüküyor dizliğin de tek başına işe yaramadığını anladım
Ozanım hayırlı olsun
Müjde mi isterim Hayırlısıyla İlk Kaza mı yapmış bulunmaktayım daha doğrusu amcam kazasını yaptı kırmızı ışık da arkadan korna çalıyolar diye durmamışmış, beni fırlattı biraz sol bacağım haricin de şükür çok bişey yok Motor şimdilik sağlam gözüküyor dizliğin de tek başına işe yaramadığını anladım![]()
Aman kardeşim, trafik kuralları falan hikaye, resmen "orman kuralları" işliyor trafikte, hayvan herifler bizi küçük görüp kaale bile almıyorlar, kafada hep "o kaçsın-o çekilsin-yol versin" düşüncesi var ilk aşamada, bu adam motorda, deysem yere düşecek, az dikkat edeyim yok, belki iyi-kötü motor kullanmış olanlar biraz dikkat ediyordur, bir de yalnızken olması da kötü olmuş kardeşimale:
Kardeşim çok geçmiş olsun ya, valla çok üzüldüm ama ciddi bişi olmaması sevindirici, kötünün iyisi diyelim yani, gönül isterdi hiç olmasın ama bu trafikte olmaması pek mümkün degil. Neyse sıranı savdın, daha uzunca bir süre bişi olmaz diye düşünüyorumYapabileceğimiz bişi olursa hiç düşünme ara kardeşim. Ben o tarz kavşaktan dönünce yaya için yanan ışıklara geldiğimde yayalardan önce arkama bakiyorum, çünkü bir iki kere beni sıyırarak geçen aynı o amca gibi beyinsizler oldu, el kol edince de o ışık da durulur muymus dediler, o yüzden önce arkamı garantiye alıyorum, sonra müsaitse duruyorum valla, gerekirse kırmızı da durmam geçerim, adamın bana çarpmasından iyidir. Motora binemye başladığımdan beri önümden çok arkamı ve sağımı solumu kontreol ediyorum abi saçmalığa bak. Neyse abicim tekrardan geçmiş olsun valla, bacaklarına nazar değdi sanırım kapriden
![]()
geçmiş olsun soner üzüldüm.
Müjde mi isterim Hayırlısıyla İlk Kaza mı yapmış bulunmaktayım daha doğrusu amcam kazasını yaptı kırmızı ışık da arkadan korna çalıyolar diye durmamışmış, beni fırlattı biraz sol bacağım haricin de şükür çok bişey yok Motor şimdilik sağlam gözüküyor dizliğin de tek başına işe yaramadığını anladım
Ozanım hayırlı olsun