panpiş senle gidiceksek bana her yer uyar sıkıntı yok nereye istersen gideriz:cat: abant tarafıda uyar bana o tarafa hiç gitmedim. Ethem abi sende müsaitsen katıl bize.panpiş... haftaya nere gidek..
---------- Post added at 19:16 ---------- Previous post was at 19:14 ----------
okadar yakıyormu abi ya? değirmen derede satılık bir cbf600 vardı çok temiz motordu eleman satmış abs falanda vardı motorda benim çok hoşuma gitmişti 12binlira istiyordu çokta temiz garaj motoruydu o fiyata kesinlikle cbf600 tercih ederdim 500 yerine.Bugün bi cbf 500 kullanıcısıyla tanıştım. Motoru ilk sahibi olan bi bayandan almış 11 bin tl ye. Motor orj 3000 km de. 1. sahibi bi bayanmış ve bayandan almış. Motoru bayiye koy, (Sıfır getirdik abi) diye satsan satarsın. O kadar temiz, güneş yüzü görmemiş bi motor.
Race performansı falan var diyor. 220 ibreyi görüyor diyor. Ama çift karbratör, çift silindir, enjeksiyon falan bişey yok. Eski tekneloji. Ve cbf 150 nin 3 katı benzin yakıyor hesaplamalarımıza göre, yani bizi bozar. Benim 25 tl koyup yaptığım yol için 75 tl benzin koymuş mesela. Bizim gibi delikanlıyı bozarCbf 500 alıpta seyredeceksekte almanın bi anlamı yok gibi.