tekhancer hayırlı olsun motorun kazasız belasız binmen dileğiyle..
Şu yeni renklerde GT-R yazısı yerine COMET-R yazıyor doğru mudur? tekhancer'in motorunda ve kanuninin sitesinde fark ettim de...
bana senmiydin diyen çok oldu her kim kaza yaptıysa forumdan ya da değil çok geçmiş olsunArkadaşlar bugun İzmitte 2012 model beyaz GT250R ile Starex minibüse arkadan çarpan arkadaş forumdan mı? umarım değildirgerçi ne farkeder oda insan evladı
abim durmuş motoru kaldırmış kenara almış
çok üzüldüm ya umarım birşeyi yoktur,biraz kan geliyormuş kaskın içinden.
Bu arada yazdıklarımı okuyorsa arkadan çarptığı için sakın bütün suçu kabullenmesin,kanunlarda herzaman arkadan çarpan hatalı olmuyor. yola çıkan araç belli bi metre gitmediyse starex suçlu oluyor. Her kimse eğer çok çok geçmiş olsun..
Motosiklet aslnda 8400 + lastik fiyatına satılacak yaniarkadaşlar yeni kırmızı beyazlara bayıldım. 2011 siyah beyaz gt250r ımı satıyorum. kırmızı beyaz alıcam. üzerinde michelin lastikler var. 1450 kmde . biraz yüksek fiyat istedim. 9000 tl . kimse bu nasıl fiyat demesin. yenisi için üstüne çok fark vermek istemiyorum. ee tabi hali ile almak isteyene biraz daha fark verir sıfır alabilirim diyebilir ama ne yapalım.
23 mayısta yaptığım kaza yüzünden hala motoruma binememekteyim. inş. yarın herşeyiyle çıkacak motor o zaman motorun yeni halini atacağım buraya. Yazda geldi motorsuzluk ne kötü birşey arkadaş her geçen motora iç geçirerek bakıyorum :salut: