canım kardeşim bak kendin çeliştin, keşke hiçbirinde olmasa bu olay, arıza olmasa ya hepsinde olur o ses yada hiçbirinde olmaz ama bazısında varsa kullanıcı kaynaklı da olsa üretici kaynaklı da olsa o bir arızadır, ki hepsi bir yana çin malı motor almak nerden çıktı onu galiba genel yorum olarak kattın.
benim derdim de o zaten keşke biri çözse de artık şu problemden kurtulsak hondacılar olarakalemin ağzına laf veriyoruz
afedersin hyosung o zaman :rendeer: ben sizin başlığa gelicem bu gidişle![]()
Arkadaşlar,canım nargile çekti,akşam maltepe sahilde içeyim diyorum,var mı eşlik edecek?
Arkadaslar, bir kac tane online motosiklet magazasi linki atabilir misiniz?
Anes, gungor, feyizglu haricinde?
Tsk/
ön cam tiremesine çözüm önerileri var mı arkadaşlar kırıp atıcam yoksa camı
Merhaba Arkadaşlar, Malum pastırma sıcakları başladı. Aşırı sıcakların geldiği şu günlerde uzun yol yapacak veya otoban kullanan arkadaşlarımız lütfen dikkat etsin. Kamyonların düşük maliyet amacıyla yaptıkları kaplama lastikler aşırı sıcak nedeniyle bir bir gümlüyor. Parçalanan kaplamaları durupda yol kıyısına alma gibi huyları yok bu şöför arkadaşların. Bu yol ortasında kaplama lastik parçaları biz motorsiklet kullanıcıları için büyük bir tehlike oluşturuyor. Bu nedenle öndeki araçlarla aramı baya bir açık tutuyorum, olası bir kaplama parçası ile aniden karşılaşmamak için. Sadece bugün 4-5 tanesini izmir otobanında yanından geçtim. Bazı kesimlerde yer yer asfalt erimesi başlamış aman dikkat....
Canı çeken gider,içer arkadaş![]()
lütfü sigaraya başlama turları sanırım. yapma
c.tesi gelme ihtimalin nasıl günü birlikte mi gelemezsin?Yok abi alakası yokHaftada birkaç kez içiyorum,o yani
![]()
c.tesi gelme ihtimalin nasıl günü birlikte mi gelemezsin?
Bugün motora xenon taktırdım harika oldu. Diğer arkadaşlara fark edilebilirlik adına şiddetle tavsiye ederim. Zaten motorda ses yok, bari ışık olsun. İnanın ben otomobil kullanıcı olarak, bazı motorcu arkadaşlar aralardan geçerken görmüyorum yan aynalardan. Özellikle güneş aracın arkasında kalıyorsa daha da sakat. Siz bu dediklerimden yola çıkarak önleminizi alın.