Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

@okur_tr Dostum free shoptamı calısıyosun=)) ?

Birşeyler lazım olursa yardımcı olabilirmisin?

eyz

546432_10150941375022259_946094128_n.jpg

eyz

hondanın sitesinde cbr için aksesur lar var ama fiyat belirtmemişler carbonlu kuyruk hos duruyor fiyat bilgisi olan var mı

hondanın sitesinde cbr için aksesur lar var ama fiyat belirtmemişler carbonlu kuyruk hos duruyor fiyat bilgisi olan var mı
Honda Türkiyeyi Arayarak yada "Biz Sizi Arayalım" Kısmından Fiyatı Öğrenebilirsiniz.
Hoşunuza Giden Birden Çok Ürünün Listesini Yapıp Sorsanız Bizde Bilgilenmiş Oluruz :wiinkk:
Örneğin:Ön Çamurluk, Arka Sele Kaplaması, 19L Arka Çanta :cherry:

istoç anese gittim, onlar da zincir meselesini sordu ama henüz yağlamadım, motoru kaldırdılar yağını boşalttılar keçeyi vs bağlantıları kontrol ettiler, bi sorun görünmedi
rodaj yağı ince olduğu için kaçak yapabilir o da ancak böyle bikaç damla olur falan dediler,günlük keçe kontrolü yapmamı keçede sızdırma olursa hemen gelmemi söylediler
sonra zincirimi yağladılar , takoz vs vidaları sıktılar ve döndüm.
ok geçmiş olsun, anes bu kontroller için ücret talep etti mi ? bana ince yağ kaçırabilir de inandırıcı gelmedi Çağatay dikkatli olmanı tavsiye ederim. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar paylaşsın. gene yağ damlası görürsen bi kaç gün zincirden gelen yağ olma ihtimali yüksek devam ederse ısrarcı ol !

@ereeen
beklerim yurtdışına çıkarken.
@anildurmaz
hocam Duty free shop ta çalışan birisi sana kesinlikle yardımcı olamaz. bize alışveriş kesinlikle yasak. çok sıkı denetim var. imkan olsa sorun değil ama ben bile alamıyorum kendime.

ok geçmiş olsun, anes bu kontroller için ücret talep etti mi ? bana ince yağ kaçırabilir de inandırıcı gelmedi Çağatay dikkatli olmanı tavsiye ederim. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar paylaşsın. gene yağ damlası görürsen bi kaç gün zincirden gelen yağ olma ihtimali yüksek devam ederse ısrarcı ol !

ücret talep etmediler, zincirden damlayan yağın rengi daha koyu, motoru park ettikten sonra kontrol etmiştim, bakalım, yağ göstergesinde değişim yaratacak kadar bir eksilme olursa
ne lazım gelirse yaptırırım, sağol tavsiyen için:cat:

eyz

Bu gun sabah on tekeri kaydirdim trafikte dusuk hizda ilrlrkn birden trafik kilitlndi cokta asilmdim onu ama dusmekten son anda kurtuldum .1.5 yildir ilk defa bssima gldi .siknti bndemi lastiktemi:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar