Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

durunca terliyorum , gazı açtığımda kuruyorum :)

bu arada dün 3 saat kullandıktan sonra motoru parkettim, geri geldiğimde 4-5 damla yağ akıttığını gördüm yere, henüz 250 km de motor, bu normal mi ? yoksa servise götürmeli miyim? (3 saatin çoğunluğunda 5000-6000 devir arası kullandım)

Önce bi yağ seviyesineden bakın yoldada yaz azalmış olabilir.Ama biran önce servise gösterin

İstanbula döndüm, şimdi Atatürk havalimanında kız arkadasımı uğurlamak icin bekliyorum. Aksam saatlerinde motorumla hasret gidereceğim. Dışarlarda olan olursa takılırım :)

Önce bi yağ seviyesineden bakın yoldada yaz azalmış olabilir.Ama biran önce servise gösterin

yağ seviyesi normal, ayrıca şu an damlama yok mesela , motorun altında bir civatada sızdırma var, bunu sıkmamı tavsiye eder misiniz ? resimleri koyuyorum

7s374.jpg

7s39l.jpg

Alicim hafta içi çıkamıyorum işten güçten, hafta sonumu da parsellemeye başladılar, ben de sıkıldım, sevip de kavuşamayan sevgililer gibiyiz valla motorumla :salut::mrgreen:

Vay vay tatilciler dokulmus!Ben de Cesme-Alacatidayim.
Dun aksam bi tane cbr gordum Alacati da!Jantlari siyaha boyamisti,beyaz jant seridi uygulamisti.O arkadas burada mi?
Bu arada armor sart!yazin baska turlu binilmez,hele gunduz

yağ seviyesi normal, ayrıca şu an damlama yok mesela , motorun altında bir civatada sızdırma var, bunu sıkmamı tavsiye eder misiniz ? resimleri koyuyorum

http://g1206.hizliresim.com/y/c/7s374.jpg
http://g1206.hizliresim.com/y/c/7s39l.jpg

Alicim hafta içi çıkamıyorum işten güçten, hafta sonumu da parsellemeye başladılar, ben de sıkıldım, sevip de kavuşamayan sevgililer gibiyiz valla motorumla :salut::mrgreen:
arkadaşım o somunun altında ince pul var resimdede görülüyor o puldan kaçırıyordur fabrikasyon olarak biraz sert bir malzemeden yapıyolar fazla sıkıncada çatlama oluyor onun yerine bakırdan yapılmış bir pul koy sanayide rahat bulursun o biraz daha yumuşak sıkıncada tam oturuyor kaçak olmaz değiştirince sorunun çözülecek

arkadaşım o somunun altında ince pul var resimdede görülüyor o puldan kaçırıyordur fabrikasyon olarak biraz sert bir malzemeden yapıyolar fazla sıkıncada çatlama oluyor onun yerine bakırdan yapılmış bir pul koy sanayide rahat bulursun o biraz daha yumuşak sıkıncada tam oturuyor kaçak olmaz değiştirince sorunun çözülecek
eyvallah,bugün içinde fırsat bulursam götürceğim servisine,halletsinler kendileri :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar bende de benzer bir olay oldu bugün. Sabah 150 km falan sürdüm sonra avm'de park ettim, geri geldiğimde yan sehpa üzerinde simsiyah bir yağ vardı. 4300 küsur km'de şu an ama 3000'de yağı değişti ama sanki yağ seviyesinde azalma var. Acaba motor yağı kaçırıyor olabilir mi? Baktım ama herhangi birşey göremedim.

ben o vücut korumalardan kullanıyorum, icine termal ter önleyici birşey olmazsa Mersin gibi sıcak yerlerde o da giyilmez. sıcak sıcak.
@ereeen ben de ahl deyim su anda. dishatlarda geliş çıkışın karşısındaki otopark girişinde motorum hatta.

Tam metroya bindim, bir foruma bakım dedim, simdi gördüm yazdığını. Yoksa bir uğrardim tanışmak babında. Motosiklet ücretsiz ahl de haberin olsun :) gecen geldim tam para ödeyecem Kaski gördü eleman dedi motosiklet mı var evet dedim, tamam ödemene gerek yok dedi. Bisiklet motosiklet geçişindeki bariyer kısa yanından gec dedi :) Sen de birilerini bekliyorsun herhalde Allah kavuştursun bu arada

Tam metroya bindim, bir foruma bakım dedim, simdi gördüm yazdığını. Yoksa bir uğrardim tanışmak babında. Motosiklet ücretsiz ahl de haberin olsun :) gecen geldim tam para ödeyecem Kaski gördü eleman dedi motosiklet mı var evet dedim, tamam ödemene gerek yok dedi. Bisiklet motosiklet geçişindeki bariyer kısa yanından gec dedi :) Sen de birilerini bekliyorsun herhalde Allah kavuştursun bu arada

Yok ben burada çalışıyorum. Duty free shop. biliyorum ücretsiz olduğunu. benim de zaten vaktim olsaydı sana diyecektim çıkayım yanına diye. yurtdışına çıkan olursa görürüm ancak. Allah sizi kavuştursun.

durunca terliyorum , gazı açtığımda kuruyorum :)

bu arada dün 3 saat kullandıktan sonra motoru parkettim, geri geldiğimde 4-5 damla yağ akıttığını gördüm yere, henüz 250 km de motor, bu normal mi ? yoksa servise götürmeli miyim? (3 saatin çoğunluğunda 5000-6000 devir arası kullandım)
zinciri yağladıysan ayaklığın ucuna damlıyor sorun yok. tabii zinciri yeni yağladıysan

şu arkadaşla benim yerime konuşabilecek olan var mı:)

http://www.ebay.com/itm/Stock-Turn-...el:CBR|Make:Honda&hash=item337745819d&vxp=mtr

bana sol ön ve sol arka sinyal lazım..bu ilandakiler hangileriymiş, kaç tanesinin fiyatı 12 dolarmış,Türkiye'ye kargosu ne kadarmış diye..

ilandakiler ön ve sağ sol sinyaller..orjinal sinyaller fakat kullanılmış..hasar yok..yeni sinyal aldığı için orjinal üzerindekielri satıyomuş..türkiye ye satış seçeneği yok...konuşulursa açabilir belki...

Yok ben burada çalışıyorum. Duty free shop. biliyorum ücretsiz olduğunu. benim de zaten vaktim olsaydı sana diyecektim çıkayım yanına diye. yurtdışına çıkan olursa görürüm ancak. Allah sizi kavuştursun.
Cok tesekkur ederim o zaman :) Ağustos Eylül gibi belki cikacam yurt dısına :) o zaman uğrarım. Bu arada kime ne anlatmışim ben de otopark konusunda :) Sana da iyi çalısmalar

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:30 ----------

hoş geldin Eren, ben yorgunum ama sekizden sonra takılırım
Hoşbulduk abi sağol, Yorgunsun madem 8 den sonra da olsa yormiyim seni hic ben :)

zinciri yağladıysan ayaklığın ucuna damlıyor sorun yok. tabii zinciri yeni yağladıysan
istoç anese gittim, onlar da zincir meselesini sordu ama henüz yağlamadım, motoru kaldırdılar yağını boşalttılar keçeyi vs bağlantıları kontrol ettiler, bi sorun görünmedi
rodaj yağı ince olduğu için kaçak yapabilir o da ancak böyle bikaç damla olur falan dediler,günlük keçe kontrolü yapmamı keçede sızdırma olursa hemen gelmemi söylediler
sonra zincirimi yağladılar , takoz vs vidaları sıktılar ve döndüm.

Ben geldim kaçtı herkes hehe :) bi yarım saate çıkarım yollara, artık yolum nereye düşerse yok mu gezmece tozmaca isteyen :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar