Öncelikle bir selam vereyim Adım YUNUS ÇİÇEK BURSA DA OTURUYORUM. cbf 150 var 2011 model kırmızı bir motorum var. Bu gezinize katılamayacağım ama başka etkinliklerde görüşmek üzere size kazasız belasız iyi gezmelerTanıştım memnun oldum
:bounce:Gemlik te direk Sahil kenarı Evim kafede buluşulabilir,biz eskiden beri genelde öyle yaparız,Search ve Cengizmn,çıtlattınız artık muhakak bekliyoruz...:cat:
brocum hayırlı olsun tekerin düz bassın sadece 70 gün sonra bursadayım hep beraber ıslatırız artık sedicii sıra sendeBildiğiniz gibi ben motorumu satmış ve araba almıştım ,arabamıda sattım aynısının otomatiğini geçen hafta ankaradan aldım ama hala motorsuzdum, en fazla bu kadar dayanabildim.Balıkesire gittim ve tanıdık birinden bilenler bilir(Ali ubuz,Dr.Hakan baş vs gibi kişilerin tanıdğı sağlık kurtarma ekibinden murat çakır)In motorunu aldım geldim. Artık hem arabamı hem motorumu yan yana koyuyorum.Nasipse plakalarınıda seri alıcam
Motor orjinal çok temiz ve güzel.Tek sıkıntı üzerine eski sahibinin yapıştırdığı 2 parça repsol etiketi onlarıda çıkarınca tamam olacak
http://img692.imageshack.us/img692/2056/img1072ue.jpg
http://img59.imageshack.us/img59/5186/img1073at.jpg
:bounce:Gemlik te direk Sahil kenarı Evim kafede buluşulabilir,biz eskiden beri genelde öyle yaparız,Search ve Cengizmn,çıtlattınız artık muhakak bekliyoruz...:cat:
Hoşgeldin kardeş aramıza. Diğer gezilerde görüşmek dileğiyle ozaman
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:48 ----------
Hocam orasıda olur ben pek bilmem gemlik içinide . Hatta cafeyse park sorunu bekleme sorunuda olmaz sahil kenarındaysa. Ordan alalım Mehmetide.
brocum hayırlı olsun tekerin düz bassın sadece 70 gün sonra bursadayım hep beraber ıslatırız artık sedicii sıra sendebu arada 600 cc klasmanında 2. el enduro lazım bilginize
Tamam hocam farketmez evim kafe diyorsanız öyle olsunsaat kaçta olursunuz orada ?
Katılmak isterdim fakat bu defa iş yerindeki grubumuzla Susurluk tarafına gidicem. Rehper benim. İlk işyeri grup aile gezisi. Hepimize iyi gezmeler. ( motor gezisi, artçılar eşlerimiz):bounce:Gemlik te direk Sahil kenarı Evim kafede buluşulabilir,biz eskiden beri genelde öyle yaparız,Search ve Cengizmn,çıtlattınız artık muhakak bekliyoruz...:cat:
:bounce:Motorların hepsini çay içerken yanımıza parkedebiliyoruz.Muhtemelen saat 10:15-10;30 gibi oradayız kardeş...:cat:
http://www.olay.com.tr/haber/bursa-bolge/kahreden-tesaduf-kahreden-olum-108538.html bir motorcu arkadaşımızı daha malesef kaybettik.. ölümüne sebep olup kaçan hayvan ... ömur boyu çıkamasın ıçerden ınşallah. allah rahmet eylesın. ne olur dıkkatlı olalım arkadaşlar. durabılecegımız hızda gıdelım.. ve kalıtelı guvenlık ekıpmanları kullanalım.
Tamamdır hocam yanlız evim kafe kapandı zannedersem bugünde geçtim bi baktım göremedim. Artık haberleşiriz.
Bu akşam üzeri gittim oturdum çayımı da içtim, son derece açık görünüyordu Evim cafe
Hepinize keyifli sürüşler.
Bu akşam üzeri gittim oturdum çayımı da içtim, son derece açık görünüyordu Evim cafe
Hepinize keyifli sürüşler.
500 olmuyor mu
Kime lazım?