http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...rtemiz-kazasiz-ses-yok-repsol-81332044/detay/ ilan hakkında ki düşünceleriniz nedir arkadaşlar merak ettim
hadi ya sağolasın söylediklerin için bizde boşa gidicektik yani :S. bildiğin bu alınır dediğin bir ilan varmı acaba 3,500 civarında. ben de ümraniye de oturuyorum tuzla yı felan bilirim aranıza katılmış olucam kısmetseRahmi,biz bu motora bakmaya gittik taa kalkıp Tuzla'dan.Fiyatı 3.500 dü.Keşke gitmeseydik.Aynasız kullanılmış,gidon depoya çarpıyo çevirince,ayaklıklar yok,şase eğik ezilmiş.Kullanan tam bi apaçi,ön kaldıra kaldıra geldi yanımıza iki kişi.Bi ara çalınmış motor bulunmuş filan anlatıyodu.Aman diyeyim,bakacağın son motor olsun.
hadi ya sağolasın söylediklerin için bizde boşa gidicektik yani :S. bildiğin bu alınır dediğin bir ilan varmı acaba 3,500 civarında. ben de ümraniye de oturuyorum tuzla yı felan bilirim aranıza katılmış olucam kısmetse![]()
İnşallah güzel bi motor bulursun dostum.Şuan etrafımda satan yok
Arkadaşlar,önümüzdeki haftaiçi acaba Altınoluk'a gitsemmi diye düşünüyorum,arkadaşlar çağırıyor,gidersem de motorla giderim.Aramızda uzun yol yapmış olanlar vardı.Şimdi soruyorum:tek başıma yolda çok sıkılırmıyım.Bu güne kadar tekseferde yaptığım en uzun yol 250 km ve Altınoluk neredeyse 500 km ye yakın.Şundan dolayı soruyorum,büyük motor olsa sıkılmayacağıma eminim ama 100-110 la o yol çekilirmi hem de tek başıma,bol mola vereceğim orası kesin,müzikte dinlerim ama biryerden sonra kafa şişer diye tahmin ediyorum.Güzergahı iyi biliyorum,bir dalış kulübünde çalıştığım için bir yazda an az 6-7 defa ayvalığa gidip geliyorum.Yardımlarınız için teşekkürler,daha önce seyahat etmiş arkadaşlar ilgilenirse sevinirim...
Günaydın arkadaşlar...
Motodu iki gündür kullanmaktayım ve çok keyif alıyorum...
Ama tek sıkıntı çektiğim konu boş vitese bi türlü rahat bi şekilde geçiremiyorum. Baya uğraştırıyo beni
Belkide ilk defa vitesli motor kullandığımdandır...
Debriyajın kavramasıda nerdeyse bitim noktasında, birazda ortalarda olabilirmiş...
Arkadaşlar merhaba, bir sıkıntım var. Şimdi bu hafta içi motorumla gezerken ön tekerin kayması sonucu motor sola yattı ve baya bi sürüklendi. bende yere düştüm haliyle. her neyse olan oldu artık. sinyal, vites kolu vs yerlerinde aynada falan hiç bi sıkıntı yok. sadece sürüklenmeyle beraber oluşan bazı hasarlar var. sol grenajın şerçe parmağı büyüklüğünde bir çizik oluştu. baya bi boyayı almış götürmüş. hemen altındada cbr yazısının kırmızı mavi şeritleri soyulmuş. sorum şu ki, ben bu sol grenajı değiştirebiliyor muyum? yani baktığımda zaten oraya vidalamışlar. çok basit duruyo. düşününce değişir diye düşündüm. boyatmak falan istemiyorum. aklıma takılan ilk soru bu. yani değişiyor mu değişirse fiyatı nasıl olur. yok değişmiyorsa nasıl bir çözüm bulabilirim bu işe. yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.
Serviste 15-50 koyuyoBirşey olmaz,denemiş görmüş olursun,sen bilirsin...